Τώρα περιμένει το πρώτο του παιδί με την Σπυροπούλου: Γιατί είχαν χωρίσει στο παρελθόν Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου

Γιατί ενώ συζούσαν τα διέλυσαν όλα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τώρα περιμένει το πρώτο του παιδί με την Σπυροπούλου: Γιατί είχαν χωρίσει στο παρελθόν Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου

Μπορεί να... βρήκε τον δάσκαλό του που λέμε στα μάτια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μιας και η σχέση τους μετράει αρκετό καιρό και τώρα περιμένουν μάλιστα τον πρώτο καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα) αλλά στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα media με τις σχέσεις του και συγκεκριμένα με το ειδύλλιο που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα το 2013, ενώ αφορμή να γνωριστούν και να έρθουν κοντά ήταν η αδερφή του Βασίλη και κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Αφροδίτη. Αν και ο δεσμός τους πήρε πιο σοβαρές διαστάσεις, με τους δυο τους να προχωρούν σε συγκατοίκηση, το 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από αρκετό διάστημα που είχαν on-off σκαμπανευάσματα.

Η Κατερίνα τότε είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Βασίλη ανοιχτά

Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου και σπυροπούλου παιδί

Συγκεκριμένα η ίδια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Πιστεύεις ότι είσαι άτυχη στα ερωτικά σου;

Όχι, πάντα κατέστρεφα τις σχέσεις μου με τη συμπεριφορά μου. Τρόμαζα τον άντρα που ήταν κάθε φορά δίπλα μου. Ειδικά όταν ήμουν πιο μικρή, είχα πολύ έντονη την ανάγκη να γνωρίσω κάποιο και να γραπωθώ πάνω του. Κάθε φορά πίστευα ότι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήθελα να ζήσω το παραμύθι του έρωτα όπου ο άλλος θα μου κάνει πρόταση γάμου και θα δημιουργήσουμε μαζί οικογένεια. Και ύστερα ο άλλος εξαφανιζόταν… Πάντα με εγκατέλειπαν και πάντα έμενα μόνη, να πληγώνομαι.

Σε τι φάση βρίσκεσαι σήμερα προσωπικά;

Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφο μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας». Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητα μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου. Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα, κι αυτό έκανα κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ. Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μια γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Τι άλλο έφταιξε και ήρθε ο χωρισμός;

Η τελευταία μου σχέση ήταν και η πιο σοβαρή και θεωρώ ότι ήμουν πολύ σωστή, δεν έκανα τα ακραία λάθη του παρελθόντος. Ήμουν πολύ πιο συγκρατημένη, ώριμη, αποφασισμένη, ήταν η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής μου. Συζούσαμε και αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Βέβαια, το ότι τελείωσε η σχέση αυτή σημαίνει ότι κάναμε και οι δυο κάποια λάθη.

Και οι φωτογραφίες σας που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;

Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα.

Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου

Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί με έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι. Αλλά προφανώς αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.