Η αλλιώτικη εικόνα της Δέσποινας Βανδή το 2004 - Τότε που το μαλλί της ήταν κατάξανθο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αλλιώτικη εικόνα της Δέσποινας Βανδή το 2004 - Τότε που το μαλλί της ήταν κατάξανθο

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο την εγχώρια showbiz τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή. Συγκερκιμένα, το περασμένο καλοκαίρι σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιλέξει χωριστούς δρόμους με τον Ντέμη Νικολαϊδη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους απέκτησαν τους δυο καρππούς του έρωτά τους την Μελίνα (δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς της) και τον Γιώργο. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό μιας και ο νέος έρωτας που βρήκε στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στην showbiz καθώς τα μάτια είναι στραμμένα επάνω τους.

Από τότε, οι δυο τους δεν διστάζουν να κάνουν πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις δείχνοντας φανερά το πόσο ερωτευμένοι είναι μιας και πρόσφατα ο φακός τους "τσάκωσε" για σουβλάκια στην Χαλκίδα. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για την γνωστή τραγουδίστρια όπου τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην Θεσσαλονίκη το 1991 όπου αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει το επίθετό της καθώς οι γονείς της δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr η Δέσποινα Βανδή είχε τολμήσει να κάνει την απόλυτη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση μιας και είναι αγνώριστη. Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι την έχουν συνηθίσει με το μελί χρώμα που έχει στα μαλλιά της.

Βέβαια, στις παρακάτω φωτογραφίες η ίδια έχει ποζάρει στον φακό με το κατάξανθο μαλλί που θα έλεγε κανείς ότι της πηγαίνει ιδιαίτερα παρόλο που δεν υιοθέτησε τελικά το συγκεκριμένο look.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από το 2004 με κατάξανθο μαλλί

Έτσι ήταν παλιότερα η Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή - Με ξανθό μαλλί και με γλυκό χαμόγελο
Αποκλιεστική φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή το 2004