Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την απόφαση Ρουβά - Ζυγούλη να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την απόφαση Ρουβά - Ζυγούλη να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Εκάλη μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Τα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία στεγάζουν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι μέσα στην φύση και στα ζώα.

Και αν σας έκανε εντύπωση πως τα ονόματα των παιδιών τους ξεκινάνε από Α, όχι... δεν είναι τυχαίο. Το είχαν σκεφτεί από την αρχή και είχαν και λόγο.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος και Αικατερίνη τότε όλης της οικογένειας ξεκινάνε από Α.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά του ονόματα από Α

Το καταμαράν που κάνουν οικογενειακώς διακοπές

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει να κάνει διακοπές με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα, σχεδόν κάθε καλοκαίρι παίρνουν το Καταμαράν που έχουν και βολτάρουν στο Αιγαίο. Δεν είναι λίγες επίσης οι φορές που έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από τις εξορμήσεις τους.

Το ζευγάρι λοιπόν με τα παιδιά του, σχεδόν κάθε θερινή περίοδο παίρνει το καταμαράν μαζί με έναν εκπαιδευτή, ο οποίος τους καθοδηγεί σε ό,τι αφορά το μάζεμα των πανιών αλλά και το δέσιμο στο λιμάνι. Η οικογένεια διαθέτει φουσκωτό - δείτε φωτογραφίες -, ωστόσο παίρνει πάντα το μεγάλο σκάφος για τις μακρινές εξορμήσεις.

Το καταμαράν είναι λευκό και τεράστιο, ενώ διαθέτει και όλα τα κομφόρ που έχει και ένα σπίτι. Κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και δωμάτια.

Αυτό είναι το καταμαράν του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη