Μοιράστηκαν τον ίδιο άνδρα - Ο πασίγνωστος ηθοποιός που είχαν σχέση Τόνια Σωτηροπούλου και Μαρία Σολωμού

Και δεν πάει το μυαλό σας ποιον....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιράστηκαν τον ίδιο άνδρα - Ο πασίγνωστος ηθοποιός που είχαν σχέση Τόνια Σωτηροπούλου και Μαρία Σολωμού

Η ελληνική showbiz είναι μικρή και πολλές φορές έχουμε δει ηθοποιούς, τραγουδιστές-στριες αλλά και παρουσιαστές-στριες να είχαν σχέση με τον ίδιο άνδρα/γυναίκα, κάτι που είναι πολύ λογικό. Με τον ίδιο λοιπόν άνδρα και συγκεκριμένα ηθοποιό είχαν σχέση η Τόνια Σωτηροπούλου και η Μαρία Σολωμού με διαφορά βέβαια πολλών χρόνων.

Αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο είχαν σχέση Σωτηροπούλου - Σολωμού

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ήταν και συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου (δείτε φωτογραφίες από το γάμο της με τον Μαραβέγια) και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013. Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2017 η σχέση τους ήταν συνέχεια ένα από τα κορυφαία θέματα προς συζήτηση στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο και οι δυο τόνιζαν πως πέρα από το ερωτικό στοιχείο τους συνδέει διαχρονικά μία δυνατή ανθρώπινη σχέση. Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική τους σχέση ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016, παρόλο που οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους.

Τόνια Σωτηροπούλου Αλέξης Γεωργούλης

Η σχέση του Αλέξη Γεωργούλη όμως με την Μαρία Σολωμού δεν έγινε γνωστή κατά την διάρκεια της, αλλά πολλά χρόνια αργότερα.

Στις 23/6 οι δυο ηθοποιοί παραχώρησαν συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου παραδέχθηκαν για πρώτη φορά πως στο παρελθόν ήταν μαζί, ωστόσο, η σχέση τους κράτησε λίγο.

«Θα το πεις ειδύλλιο; Ένα φεγγάρι μπορεί να ήταν. Εγώ θυμάμαι πολύ καλά όταν γυρνούσαμε τη φούσκα το 2001, που έχουμε μια βασική ερωτική σκηνή. Ήταν μόνο ο cameraman μέσα. Η στάση ήταν ο Αλέξης να είναι ξαπλωμένος κι εγώ κάθομαι ντυμένη από πάνω του κι είμαστε πολύ σοκαρισμένοι.

Έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα χ…η κι (από το άγχος) μου πιάνει τα μαλλιά και φεύγει. Έτσι, όπως ήμουν επάνω στον Αλέξη έπεσα κι εκεί τελείωσε η σκηνή. Δεν σταματήσαμε να γελάμε» ανέφερε η Μαρία Σολωμού, η οποία φημολογείται πως είναι σε σχέση με γνωστό τράπερ.