Είναι όλοι τους μελαχρινοί και κούκλοι - Οι 4 πρώην της Ελένης Φουρέιρα πριν γνωρίσει τον Μποτία

Οι δυο έχουν γίνει μπαμπάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι όλοι τους μελαχρινοί και κούκλοι - Οι 4 πρώην της Ελένης Φουρέιρα πριν γνωρίσει τον Μποτία

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ελένη Φουρέιρα. Μετά την ανακοίνωση για την διακοπή της περιοδείας της λόγω υγείας, "έσκασαν" οι φήμες περί εγκυμοσύνης. Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο, η στάση που κρατά δεν το διαψεύδει κιόλας, αφού δεν έχει βγει δημόσια να δηλώσει πως δεν ισχύει πως είναι έγκυος. Μια ανάρτηση μάλιστα που έκανε πολύ γνωστή σελίδα στο Instagram τις "φούντωσε".

Παρά τα όσα γράφονται ωστόσο, η "Παναγία Φουρέιρα" απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της στιγμές ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό, ενώ στήριγμα της είναι ο Αλμπέρτο Μποτία που βρίσκεται διακριτικά δίπλα της ώστε να μην γίνεται αντιληπτός από τα media, αφού θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή εκτός showbiz.

Σπάνιες είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ μόνο μια είναι η κοινή ανάρτηση στα social media, την οποία είχε κάνει η τραγουδίστρια από το σπίτι που μένουν μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τις σχέσεις της. Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο με τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και η προσωπική της ζωή έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές.

Οι κούκλοι πρώην της Ελένης Φουρέιρα

Ξεκινάμε από το μακρινό 2010, όταν η Ελένη είχε αρχίσει να ακούγεται λίγο στα Μέσα. Τότε είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Γαλανό. Στην αρχή έκρυβαν την σχέση τους όμως κάποιες κοινές εμφανίσει την επιβεβαίωσαν. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος, είχε μιλήσει για τον έρωτα τους δημόσια όταν πια έγινε γνωστός ο δεσμός και είχε πει για την αγαπημένη του -τότε- Ελένη: «Η Φουρέιρα έχει εσωτερική ομορφιά, είναι καλός άνθρωπος και τη συμπαθώ πολύ».

Το 2012 η Ελένη και ο Δημήτρης Πελέκης έγιναν από τα πιο φωτογραφισμένα ζευγάρια. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν έναν χρόνο και στην συνέχεια... χώρισαν! «Η Ελένη και ο Δημήτρης χώρισαν εδώ και λίγες ημέρες όμως οι σχέσεις τους είναι άψογες. Δεν υπήρξε καμία ένταση και κανένα «παρατράγουδο», είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον τους τότε, όταν οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χώρισε μετά από θερμό επεισόδιο!

Ελένη Φουρέιρα Δημήτρης Πελέκης

Και πάμε στο 2013 ! Η σχέση που είχε συζητηθεί όσο τίποτα άλλο! Ο φρεσκοχωρισμένος Γιώργος Σαμαράς από την Κατερίνα Καινούργιου....ερωτεύθηκε την Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους πέρασαν μία παθιασμένη σχέση όμως δεν κράτησε πολύ αφού ακολούθησαν τελικά χωριστούς δρόμου.

Ελένη Φουρέιρα Γιώργος Σαμαράς

Σπυράγγελος Λυκούδης! Ο γοητευτικός Κεφαλλονίτης εφοπλιστής! Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει γι'αυτόν και το πόσο καλά είναι, πόσο τον αγαπάει, ενώ είχε αποκαλύψει και ότι μένουν μαζί. Μπορεί να πίστευαν πολύ πως θα είναι ο άνδρας που θα παντρευτεί, ωστόσο αποδείχθηκε το αντίθετο...

Ελένη Φουρέιρα Σπυράγγελος Λυκούδης