Δεν είναι μόνο επιχειρηματίας - Με τι άλλο ασχολείται η μητέρα του Λευτέρη και του Ματέο Παντζόπουλου

Η αγαπημένη ασχολία της πεθεράς της Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είναι μόνο επιχειρηματίας - Με τι άλλο ασχολείται η μητέρα του Λευτέρη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ο Ματέο Παντζόπουλος μπορεί να παντρεύτηκε την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, παρά τα δεκάδες "φώτα" που έχουν πέσει πάνω του, εκείνος κρατάει χαμηλό προφίλ από την showbiz. Έτσι μάλιστα είναι και όλη του η οικογένεια, αφού και ο αδερφός του αποφεύγει τα media - δείτε σπάνια φωτογραφία του.

Από την άλλη η Λιλίκα Παντζοπούλου μπορεί να βρίσκεται εκτός media, ωστόσο, κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κυρίως βέβαια από τοπία που είχε τη δυνατότητα να δει.

Με τι ασχολείται η Λιλίκα Παντζοπούλου

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα

Η περιουσία της οικογένειας

Όπως έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του).

Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία αυτή δε θα περάσει ολόκληρη στα χέρια του Ματέο, καθώς έχει έναν αδερφό τον οποίο βλέπουμε σπάνια (δείτε εδώ πόσο πολύ μοιάζει με τον Ματέο).

Ματέο Παντζόπουλους περιουσία

H περιουσία της Ελένης Μενεγάκη

Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.