Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Το επάγγελμά του τον έκανε να λείψει από τον γάμο της με τον Μιχόπουλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως η γνωστή ηθοποιός προέρχεται από μία εξίσου αγαπημένη οικογένεια.

Η ίδια με κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, εκεί όπου διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι (δείτε το εδώ). Έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της καθώς και στον κούκλο αδερφό της (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του).

Με τι ασχολείται ο μπαμπάς της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε αποκαλύψει πως ο μπαμπάς της είναι καπετάνιος και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της.

«Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Αθηνά Οικονομάκου μπαμπάς

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη», είχε πει χαρακτηριστικά.

H Αθηνά Οικονομάκου έχει τρελή αδυναμία και στον σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Μύκονο, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, το Kivotos (δείτε εδώ συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο).

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το λαμπερό ζευγάρι σε βραδινή έξοδό του στο περουβιανό εστιατόριο Coya στην Χώρα. Η ηθοποιός και πλέον επιχειρηματία - καθώς λανσάρει δύο δικά της brand, ένα με κοσμήματα που λέγεται All Over και ένα με ρούχα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη που λέγεται Project Soma - έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Η Αθηνά που την φετινή σεζόν τηλεοπτικά συμμετείχε στο πρωτότυπο show The Masked Singer, μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς παρά τις δύο εγκυμοσύνες διαθέτει καταπληκτικό σώμα, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σαν να μην έχει γεννήσει ποτέ!