Διεθνής ποδοσφαιριστής και φαρμακοποιός - Ποιος ήταν ο πεθερός της Δούκισσας Νομικού

Έχει υπάρξει και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ως επίτιμος πρόεδρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διεθνής ποδοσφαιριστής και φαρμακοποιός - Ποιος ήταν ο πεθερός της Δούκισσας Νομικού

Το καλοκαίρι του 2014, η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας, που από την νέα σεζόν ξεκινάει στο Πρωινό, είναι γιος του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη. Ο πατέρας του, μάλιστα, υπήρξε Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ως επίτιμος πρόεδρος.

Ποιος ήταν ο πεθερός της Δούκισσας Νομικού

Επιπλέον, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του σωματείου και γενικός αρχηγός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων και το 1953, ενώ αναμενόταν η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας μέχρι το 1962. Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 12 φορές. Στην Α΄ κατηγορία είχε 57 συμμετοχές.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν παιδί εύπορης οικογένειας, με πατέρα φαρμακοποιό. Ο ίδιος εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο στα 27 του χρόνια για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε φαρμακοποιός και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Άμστερνταμ. Μιλούσε τρεις γλώσσες- αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Παντρεύτηκε δυο φορές και απέκτησε δυο γιους, τον Θεόδωρο (γενν. 1965) και τον Δημήτρη (γενν. 1979). Η πρώτη σύζυγος ονομαζόταν Αρετή Αργυροπούλου και ο γάμος έγινε στις 1 Ιουνίου 1963 στον ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Ελένη Κόκκαλη, μετέπειτα σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης απεβίωσε στις 17 Αυγούστου του 2020 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία).

Ποιος ήταν ο πεθερός της Δούκισσας Νομικού

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Εσωτερική protothema.gr

Ποια είναι η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Η πεθερά της με την 1,5 δις περιουσία

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολύ συχνά αναφέρεται στα παιδιά της ή στον σύζυγό της, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της.

Αυτή τη φορά ωστόσο έκανε την εξαίρεση μιας και μοιράστηκε μία σειρά με φωτογραφίες με το δώρο που της έκανε.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο είδαμε αρκετά στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να μάθουν από πού το έχει πάρει και έτσι η ίδια παραδέχθηκε πως είναι δώρο της πεθεράς της.

Το φόρεμα αυτό ήταν δικό της παλιά και τώρα θέλησε να το χαρίσει στη νύφη της.