Ελάχιστοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Γιάννη Πάριου

Ούτε επιχειρηματίας ούτε τίποτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες καθώς μετρά πολλά χρόνια η καριέρα του μιας και ο τραγουδιστής από το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές.

Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική του ζωή καθώς έχει επιλέξει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του γιου του). Άραγε πριν γίνει διάσημος, ο πατέρας του τί δουλειά έκανε;

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Γιάννη Πάριου

«Ο μπαμπάς μου ήταν φαροφύλακας και η μάνα μου νοικοκυρά. Είχα καλά παιδικά χρόνια, φτωχικά, αλλά όχι μίζερα. Δεν πείνασα ‒ βέβαια, δεν ήξερα τι θα πει χορτάτος, για να ξέρω ότι πεινάω. Οι γονείς μου μπορούσαν να κόψουν και την αναπνοή τους στη μέση και να σου δώσουν τη μισή για να χορτάσεις. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα που από το τίποτα μπορούσε να κάνει ένα τραπέζι για δέκα άτομα», είχε πει σε συνέντευξη του στην Lifo.

Αποκλειστική φωτογραφία Γιάννη Πάριου
NDPPHOTO

«Στην Αθήνα ήρθα για να σπουδάσω. Στο νησί ρώταγαν: «Τι θα γίνει ο γιος σου, κυρα-Μαρουσώ;». «Γιατρός, δικηγόρος, παπάς...» Ο μπαμπάς μου έλεγε «κάτω απ' το κράτος παιδί μου, να παίρνεις μισθό». Ήθελαν να καμαρώσουν οι άνθρωποι και, τελικά, παραλίγο να τους απογοητεύσω που έγινα τραγουδιστής. Θεωρούσαν ότι είναι μια δουλειά η οποία δεν συμβάδιζε με τον χαρακτήρα μου. Κι όμως, αυτό ονειρευόμουν από παιδί, αυτό που είμαι τώρα».

Ελάχιστοι τα έχουν δει - Σπάνια στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ήταν 24 Ιουνίου 1996 όταν έγινε στην Πάρο ο γάμος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Σοφία Αλιμπέρτη είχαν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Πάρο και οι κάμερες κατέγραψαν την κάθε λεπτομέρεια... δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr