Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Πως δημιούργησε την περιουσία του

Λίγοι το γνώριζαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι δουλειά έκανε στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Πως δημιούργησε την περιουσία του

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών αφού η σύντροφός του και μεγάλη influencer, Ιωάννα Τούνη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της).

Τι πραγματικά γνωρίζουμε, όμως, για τον Δημήτρη; Στο παρελθόν το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies oπου και παραχώρησε συνέντευξη!

Μίλησε τόσο για την επαγγελματική του καριέρα, όχι μόνο την καριέρα του στο χώρο της μόδας, όσο και για πολλές άλλες δουλειές που έκανε στο παρελθόν. Όπως αποκάλυψε, έχει ασχοληθεί και με τα ηλεκτρολογικά και μάλιστα έχει τοποθετήσει και στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς δούλευε σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Ο Δημήτρης εκτός από πολύ γνωστό μοντέλο στην Ελλάδα έχει δουλέψει στην Ιταλία για πολλά χρόνια. Όπως ο ίδιος δήλωσε:

“Έμεινα πάρα πολλά χρόνια στην Ιταλία. Μπήκα σε μια τηλεοπτική παραγωγή στο RAI 3, ξεκίνησα να κάνω το μοντέλο και έπειτα έκανα αυτό ακριβώς που έκανα και στην Ελένη. Δεν μιλούσα ιταλικά, μιλούσα αγγλικά κι ελληνικά. Από μικρός μου άρεσε η άθληση. Οπότε, όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν πολύ σωματώδης για να μπορέσω να ανταπεξέλθω, έπρεπε απότομα να χάσω κάποια κιλά”

Αυτή είναι η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πεθερά της Ιωάννας Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».

Μαμά αλεξάνδρουΠεθερά ιωάννας τούνη