Νάσος Γαλακτερός: Ο λόγος που χώρισε με την Ρούλα Κορομηλά το 2007

Τι είχε συμβεί τότε και διέλυσαν τον γάμο τους μετά από 7 ολόκληρα χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νάσος Γαλακτερός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα επισημάνθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 1993 προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα των οπαδών.

Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και κατακτά το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας. Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατακτά 2 πρωταθλήματα (1996, 1997), 1 κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα 2 τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998. Πέραν τις επαγγελματικής του πορείας, όμως, στο παρελθόν απασχόλησε πολύ και με τα προσωπικά του...

Ο λόγος που χώρισε με την Ρούλα Κορομηλά το 2007 ο Νάσος Γαλακτερός

Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Παύλο Γαλακτερό ενώ από το 2000 μέχρι το 20007 ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, και έχουν αποκτήσει μια κόρη (δείτε εδώ την πιο τρυφερή φωτογραφία τους: Στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο!)

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

Οι άντρες που πέρασαν από την ζωή της Ρούλας Κορομηλά

Εκτός του Νάσου Γαλακτερού, λοιπόν, η λαμπερή αυτή κυρία της ελληνικής showbiz είχε απασχολήσει τα μέσα και με άλλες σχέσεις της...

Πάνος Μιχαλόπουλος

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής του, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, η οποία όμως, είχε μεγάλα όνειρα και υπερβολική θέληση να τα πετύχει μια μέρα, πράγμα που συνέβη άλλωστε.

Η τότε άγνωστη Ρούλα και ο διάσημος και sexy πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν το 1981, αλλά παντρεύτηκαν το 1988 (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το τότε νυφικό της). Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Στέφανο Σαρτίνι

Στέφανο Σαρτίνι Κορομηλά

Ο Ιταλός σκηνοθέτης ήταν 6 χρόνια στο πλευρό της Ρούλα Κορομηλά, ένας παθιασμένος έρωτας που όσοι τον έζησαν από κοντά, μιλάνε για εκρήξεις ζήλιας από τη πλευρά της παρουσιάστριας και καυγάδες ακόμα και μέσα στο στουντιο. Σε δηλώσεις της πάντως η Ρούλα Κορομηλά, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το Στέφανο Σαρτίνι και ότι τον θεωρεί από τους μεγαλύτερους έρωτες της, και ότι θα τον αγαπάει για πάντα.

Άγγελος Διονυσίου

Άγγελος Διονυσίου Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.