Βαγγέλης Ροδόπουλος: Πρώην του γνωστή παρουσιάστρια; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το παρελθόν του νέο συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Φημολογούνταν παλιότερα ότι είναι μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαγγέλης Ροδόπουλος: Πρώην του γνωστή παρουσιάστρια; Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το παρελθόν του νέο συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Λένε πως όταν θέλεις κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να το έχεις... Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι φετινές γιορτές για την Κατερίνα Καινούργιου θα είναι εντελώς διαφορετικές και δεν θα τις περάσει μόνη, όπως γράφει χαρακτηριστικά η Τζώρτζια στο περιοδικό YOU ... Είδηση-βόμβα, σούπερ αποκλειστική και αδιαμφισβήτητη, γιατί ο έρωτας τής χτύπησε μετά από καιρό (ξανά) την πόρτα και εκείνη λάμπει ακόμα περισσότερο και χαμογελά στη νέα της ζωή!

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, που γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με τον καλύτερο τρόπο, περνώντας ένα ερωτικό τριήμερο στο Λονδίνο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και στο πλευρό του γοητευτικού νέου συντρόφου της, επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα τού YOU, που εντόπισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, οι δυο τους συναντήθηκαν με άκρα μυστικότητα στο Ελ. Βενιζέλος αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της την περασμένη Παρασκευή και επέστρεψαν πίσω χωρίς επίσης να τους πάρει κανείς χαμπάρι, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (δείτε εδώ περισσότερα), καθώς εκείνη έπρεπε να βρίσκεται τη Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής της “Super Κατερίνα” στον Alpha.

Τι εστί Βαγγέλης Ροδόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Ροδόπουλος απασχολείται ως διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΑΚΜΙ. Συγκεκριμένα ανήκει στην εταιρεία συμβούλων EEO Group (www.eeogroup.gr), μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με πολύχρονη παρουσία στο χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παλαιότερα, ο Βαγγέλης Ροδόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, με την... διαβάστε την συνέχεια εδώ!