Σπάνιες φωτογραφίες από τον Αυγουστιάτικο γάμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού

10 χρόνια γάμου και 14 κοινής πορείας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός, γνωρίστηκαν όταν η δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Η γνωριμία αυτή λοιπόν, εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Από την αρχή της σχέσης τους σχεδόν αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν ήταν συνέντευξη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι, ενώ ούτε καν γνωριζόμασταν πριν. Ήξερε ποια είμαι, ήξερα ποιος είναι και είχαμε συναντηθεί δύο φορές κοινωνικά, αλλά αυτό. Και έχω μάρτυρες όλα τα παιδιά τότε στο Down Τοwn, που ήταν μπροστά, πως, εκεί που μιλούσα, ξαφνικά άλλαξε ο τόνος της φωνής μου και άρχισα να παίζω με τις άκρες των μαλλιών μου. Εκεί που μιλούσαμε, δηλαδή, ξαφνικά φλερτάραμε και τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Και το ίδιο συνέβη και σε εκείνον. Ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας. Ήταν να είμαστε μαζί», είχε εξομολογηθεί.

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς καλεσμένους και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κορούλα τους, Σόφια που τη φωνάζουν χαϊδευτικά Σόφη και σήμερα είναι 8 ετών.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός γάμος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει μεγάλη αδυναμία και τον μεγάλο γιο του άνδρα της που έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγό, Τέτα Λεονταρίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες της). Έτσι τον στήριξε πολύ στην επιλογή του να μπει στο Survivor.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός φωτογραφίες γάμος
Φωτογραφίες Πρώτο Θέμα, Real

Το φημολογούμενο διαζύγιο Ζαμπέτογλου - Γαλακτερού

Ήταν 2017 όταν ξέσπασαν φήμες που ήθελαν τον γάμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού να ολοκληρώνεται μετά από κρίση που πέρασε. Όπως είχε γραφτεί, το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο ο οποίο είχε εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ανέφερε επίσης το τότε ρεπορτάζ, τα ονόματα τους υπήρχαν στο πινάκιο στην αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων, ωστόσο η υπόθεση είχε πάρει αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου. Τελικά η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός γάμος
Φωτογραφίες Πρώτο Θέμα, Real

Η διάψευση

Τα όσα γράφτηκαν ωστόσο ήταν ψέματα, αφού η ίδια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε επικοινωνήσει τότε με το Happy Day και είχε διαψεύσει τα πάντα, λέγοντας πως είναι όλοι σπίτι και μια χαρά.

Οι σχέσεις πρώην και νυν

Η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο όπως προαναφέραμε, ενώ έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πως το δέσιμό τους οφείλεται τόσο στη βοήθεια του Νάσου Γαλακτερού, όσο και στη βοήθεια της πρώην συζύγου του, Τέτας Λεονταρίδου. Όπως φαίνεται, οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία.

«Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Η ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ πλούσια αλλά έχω ανακαλύψει ότι υπάρχουν κάποιες λέξεις που λείπουν. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει. Εγώ είμαι αυτό το άλλο για τον Παύλο», είχε αναφέρει αρχικά για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε πάρα πολύ. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο. Στο να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Νάσος ή μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό που έχει συμβεί γιατί είμαστε όλοι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Οικογένεια