Περπατούσε χωρίς εσώρουχο, πέρασε λαθραία κονσέρβες μέσα: Οι πιο παράξενοι παίκτες του Survivor

Αδιανόητες καταστάσεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Περπατούσε χωρίς εσώρουχο, πέρασε λαθραία κονσέρβες μέσα: Οι πιο παράξενοι παίκτες του Survivor

Με αφορμή τo πρόσφατο expose της Κατερίνας Δαλάκα με τις φωτογραφίες που την δείχνουν να τρώει σάντουιτς στο Survivor All Star, το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης για να σας δείξει πως... ηρεμήστε! Έχουν συμβεί και χειρότερα σε αυτό το παιχνίδι!

Πέρα από τους τρεις παίκτες που πέθαναν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων (δείτε εδώ τις σοκαριστικές ιστορίες) το Youweekly.gr σας παρουσιάζει και toyw δυο παράξενους τύπους που πέρασαν από αυτό!

Τα... παράξενα του Survivor

Το Survivor Greece είναι η ελληνική εκδοχή του ομώνυμου ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 9 κύκλοι.

Μπορεί σε αυτούς τους κύκλους τα ματάκια μας να έχουν δει πολλά αλλά τι να πουν και στο εξωτερικό με όλα αυτά που έχουν συμβεί!

Ξεκινάμε από την Shirin Oskooi, η οποία συμμετείχε στο Survivor: Worlds Apart, Survivor: Cambodia – Second Chance. Η Shirin κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι δυο ολόκληρες εβδομάδες και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με την παρουσία και την συμπεριφορά της αφού κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει αν είχε κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα ή αν το ότι κυκλοφορούσε χωρίς εσώρουχο παντού το έκανε απλά για πλάκα και για να γίνει viral!

Και συνεχίζουμε με τον Kel Gleason που συμμετείχε στο Survivor: The Australian Outback. Η συμμετοχή του τότε είχε εξοργίσει κοινό και συμπαίκτες! Δεν παραδέχτηκε ποτέ πως είχε περάσει λαθραία μέσα στο παιχνίδι κονσέρβες κρέατος και τρεφόταν ενώ όλοι οι άλλοι πεινούσαν!