5 Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική πριν την Ελένη Φουρείρα

Τα μηνύματα ελπίδας που έστειλαν σε όλες τις γυναίκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική πριν την Ελένη Φουρείρα

Με αφορμή την συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για την εξωσωματική (δείτε εδώ τα όσα κανείς δεν γνώριζε και αποκάλυψε η ίδια για πρώτη φορά), το Youweekly.gr ανατρέχει στο παρελθόν, σε επώνυμες κυρίες που κάποτε πήραν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για την δική τους προσπάθεια και να δώσουν ελπίδα στις υπόλοιπες γυναίκες.

Πολλές φορές το να πεις σε μία νεόνυμφη γυναίκα "πότε με το καλό το παιδί" σου βγαίνει τόσο αβίαστα αλλά δυστυχώς για πολλές εκεί έξω η διαδικασία δεν είναι το ίδιο αυθόρμητη... Περισσότερο μοιάζει με ένα επίπονο ταξίδι που εν τέλει δε γνωρίζεις αν θα βρεθεί προορισμός.

Ελληνίδες που κατέρριψαν το ταμπού της εξωσωματικής

Αλίκη Κατσαβού

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με το κοινό τα συναισθήματά της όσο προσπαθούσε να αποκτήσει το δικό της παιδί. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως είχε απογοητευτεί, είχε κλάψει πολύ, όμως η επιθυμία της ήταν μεγαλύτερη από όλα αυτά. Απευθύνθηκε στην επιστήμη καθώς όπως είχε πει, αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, γεγονός που τη βοήθησε σήμερα να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, Φοίβο.

Ελένη Πετρουλάκη

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως έχει υποβληθεί σε 8 εξωσωματικές και το πρόβλημα το εντόπισε στο άγχος που της είχε δημιουργηθεί.

Καίτη Γαρμπή

Γνωστή για το ότι ποτέ δεν μασάει τα λόγια της και πάντα μένει πιστή στην αλήθεια της, η τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει ποτέ πως είχε δοκιμάσει την εξωσωματική γονιμοποίηση για να καταφέρει να γίνει μητέρα. Και όπως είπε το είχε κάνει για να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες. Και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, είχε αναφερθεί πριν από κάποια χρόνια στο γεγονός, περήφανος για την επιλογή τους, που τους βοήθησε να αποκτήσουν τον Δημήτρη τους.

Χριστίνα Μπόμπα

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη περίπτωση διάσημης που εξομολογήθηκε δημόσια πως χρειάστηκε να καταφύγει στη μέθοδο της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης. Η Χριστίνα Μπόμπα μέσω της ιστορίας της έγινε το σύμβολο της ελπίδας για πολλές γυναίκες, δίνοντας κουράγιο σε όλες εκείνες που το χρειάζονται. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η influencer έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της.

Ζήνα Κουτσελίνη

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως δεν το έβαλε κάτω και υποβλήθηκε αισίως σε 9 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.