Ο αξέχαστος γάμος Καρβέλα & Πάνια το 2010 - Έχει μείνει στην ιστορία το κόκκινο νυφικό της Αννίτας

Η δεξίωση στην Πολιτεία και η εμφάνιση της Βίσση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Καρβέλας έχει καταφέρει να χαράξει έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό δρόμο στη ζωή του με τα βήματα, που έκανε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι όλα σύμφωνα με αυτό, που του έλεγε η ψυχή του.

Οι γάμοι του αντιστοιχούν στο νούμερο 3! Το 1983 ο Καρβέλας παντρεύτηκε την Άννα Βίσση με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού φέρνοντας στη συνέχεια στη ζωή την κόρη τους, Σοφία. Το τέλος τους ήρθε με ένα διαζύγιο το 2006, ωστόσο μέχρι και σήμερα είναι μαζί με έναν δικό τους τρόπο.

Η συνέχεια για τον Καρβέλα έμελλε να φέρει το όνομα ''Αννίτα Πάνια''. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010 στο Politia Tennis Club λίγο μετά της 9 το βράδυ. Ο γαμπρός μάλιστα οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η Αννίτα (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Το αξέχαστο νυφικό της Αννίτας Πάνια στο γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα

Κουμπάροι στο μυστήριο ήταν η Ρούλα Κορομηλά και ο Κώστας Δροσόπουλος, ο ιδιοκτήτης του Politia Tennis Club. Μετά το γάμο ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με την Julie Massino να ανοίγει τη βραδιά και να ακολουθούν οι Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου και βέβαια η Άννα Βίσση.

Τα βλέμματα όλων πρέπει να πούμε εδώ, πως ήταν στραμμένα πάνω στην Ανίτα Πάνια, η οποία έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα κόκκινο νυφικό, αντί για το κλασσικό λευκό, ως είθισται.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γάμος

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γάμος νυφικό

Πάνια Καρβέλας γάμος