Αυτός ήταν ο πρώην σύζυγος της Ματούλας - Η γνωριμία, τα παιδιά του και το τραγικό τέλος

Πέθανε το 2015, στα 70 του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ρομπέρτο Καριέρε υπήρξε ο πρώην σύζυγος της Ματούλας, με την οποίο απέκτησε το γιο του, Λορέντζο. Η γνωριμία τους έγινε στο Λονδίνο, ενώ μετά απέκτησε άλλα 2 παιδιά με την Μαριαλένα Οικονομίδου. Το τραγικό του τέλος σφραγίστηκε από την επίμονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Αν και η σχέση του Λορέντζο Καριέρε με τη μητέρα του δεν ήταν και η καλύτερη, ο ίδιος έδωσε το «παρών» μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Κατραβά, στην αποτέφρωσή της στη Ριτσώνα.

Ο Ρομπέρτο Καριέρε, ήταν Ελληνοϊταλός που είχε τη φήμη του καρδιοκατακτητή. Ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο πρώτος που άνοιξε στην Αθήνα ντισκοτέκ: τη θρυλική San Lorenzo στη Βούλα. Στα εγκαίνια του μαγαζιού, το 1977, στα οποία εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ η Γκλόρια Γκέινορ, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα δεκάδων χιλιομέτρων από αυτοκίνητα!

Έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή το 2015 στα 70 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του αείμνηστου (σπουδαίου) καλλιτέχνη Γιώργου Οικονομίδη, την κόρη του και ηθοποιό Λιάνα Carriere και τον γιο του Giorgio.

Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr