Ρούλα Κορομηλά: Έκανε 10 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης - Τα 7 μυστικά της ζωής της που την "σημάδεψαν" για πάντα

Την απέκλεισαν από δοκιμαστικό γιατί την χαρακτήρισαν αλλήθωρη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Kαθιέρωσε µε το ταµπεραµέντο της τα «πρωινάδικα» στην τηλεόραση, βάζοντας επίσης την σφραγίδα της στα βραδινά σόου-υπερπαραγωγή του ’90. «Πρωινός καφές», «Ciao ANT1», «Bravo» είναι µερικά µόνο από τα προγράµµατα που καθιέρωσαν την Ρούλα Κορομηλά ως «Εθνική παρουσιάστρια». Κι ό,τι έκανε ή έλεγε –και λέει– έχει αξία και δεν περνά απαρατήρητο. Μάλιστα, οι «µπηχτές» της για τα «νούµερα» αλλά και για το bulling που δέχτηκε όταν µεσουρανούσε στην TV σε πρόσφατη συνέντευξή της (δείτε την εδώ), κρύβουν την πάσα αλήθεια. «Τα νούµερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Δεν θεωρώ φρόνιµο να ασχολείται µια εκποµπή µε µια άλλη που δεν έχει τα αναµενόµενα νούµερα.

Το θεωρώ προσβλητικό και απαράδεκτο», είπε και... βρόντηξε, για να συµπληρώσει: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, που δεν έχει φάει καµία συνάδελφός µου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, µιλάµε για bullying… Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι». Η Ρούλα από το παρελθόν µέχρι και σήµερα ποτέ δεν «µάσησε» τα λόγια της, γι’ αυτό πέτυχε να δηµιουργήσει τη δική της σχολή, µε τους νεότερους «αντικαταστάτες» της να µένουν µόνο... στο όνειρο!

Τα 7 μυστικά της Ρούλας Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά: Έκανε 10 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης - Τα 7 μυστικά της ζωής της που την 'σημάδεψαν' για πάντα
14-06-2011 Γήπεδο Tae Kwon Do.Mad Video Music Awards

  1. Λαµπερή µπροστά και πίσω από τις κάµερες όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν έκρυψε ποτέ ότι πέρα από τις επιτυχίες και τη δόξα που γνώρισε στα χρόνια που πρωτοστατούσε στην TV, στην προσωπική της ζωή βίωσε δύσκολες στιγµές που τη σηµάδεψαν...
  2. Η πρώτη της απόπειρα στην τηλεόραση δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η επιτροπή της ΕΡΤ την απέκλεισε από το πρώτο δοκιµαστικό, καθώς τη χαρακτήρισε «αλλήθωρη».
  3. Έκανε 10 προσπάθειες εξωσωµατικής γονιµοποίησης για να καταφέρει να µείνει έγκυος.
  4. Μία µορφή αυτοάνοσου νοσήµατος την ταλαιπώρησε αρκετά.
  5. Δεν είχε την τύχη να υιοθετήσει ένα παιδί, το οποίο, µάλιστα, φρόντιζε για πολλούς µήνες σε ίδρυµα: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ, ήταν µία δραµατική εµπειρία για µένα».
  6. Η µητέρα της κατά τα δικά της λεγόµενα µέσα από συνεντεύξεις έχει πει ότι ήταν χειριστική και επικριτική: «Η µαµά µου ήταν χειριστική και υπερπροστατευτική. Κάθε φορά που έβγαινα στην τηλεόραση µού ασκούσε έντονη κριτική».
  7. Ο πατέρας της δεν αποδέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι έκανε τηλεόραση: «Ο µπαµπάς µου ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι έκανα τηλεόραση. Πάντα είχα άγχος επειδή µε έβλεπε».
  8. Οι άντρες δύσκολα τη φλέρταραν αν και είναι χορτασµένη από έρωτα... «Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή µου, είµαι χορτασµένη από αυτό αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση να µε φλερτάρουν. Χάθηκε άντρας από τη ζωή µου επειδή δεν ήθελε τα φώτα».