Σάββας Γκέντσογλου: Οι επεισοδιακοί καβγάδες της μαμάς του με την Ηλιάδη που άφησαν εποχή!

Οι δηλώσεις της Κυριακής Γκέντσογλου που δημιούργησαν σάλο!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι σε ήπιους τόνους. Αρκετές φορές, από το 2016 που ξεκίνησε και μέσα στο πέρασμα των χρόνων, σχολιάστηκε έντονα – κάποιες από αυτές μάλιστα και με επεισοδιακό τρόπο - στα πρωτοσέλιδα gossip εντύπων...

Ο γιος τους Βασίλης είναι η τρελή αδυναμία τους, ο καρπός του έρωτά τους και αυτός που θα τους ενώνει για πάντα. Οι δυο τους αγαπήθηκαν τρελά και έζησαν έναν κεραυνοβόλο έρωτα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, όμως στην συνέχεια είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επιστροφές, όπως και δηλώσεις που έμειναν στην ιστορία. Ανάμεσα σε αυτές σημαντικές ήταν και εκείνες που έκανε κατά καιρούς η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακή, που έδειχνε ξεκάθαρα να διαφωνεί αρκετά για την σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια και να μην την συμπαθεί ιδιαίτερα. Μάλιστα σε συνέντευξή της παλαιότερα στο περιοδικό You είχε μιλήσει για την σχέση αυτή και είχε απαντήσει και για την φημολογούμενη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με την Βίκυ Κάβουρα.

Δείτε επίσης: Survivor: Δύσκολες ώρες για την Ανδριάνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Τα καρφιά της Ηλιάδη για τον Γκέντσογλου που άναψαν φωτιές!

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο χωρισμός της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου και η φημολογούμενη σχέση του με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα ήταν τα φλέγοντα ζητήματα 5 χρόνια πριν. Ιδιαίτερα η φημολογούμενη σχέση του ποδοσφαιριστή με την ηθοποιό συζητήθηκε πολύ έντονα ακόμα περισσότερο εκείνη την περίοδο όταν αρχικά η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ και στην συνέχεια και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και είχε αναφερθεί στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, δηλώνοντας μάλιστα τότε ότι γνώριζε την σχέση του με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα για μήνες. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα (στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σάββα να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα) γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση». Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοεί, η τραγουδίστρια είπε: «Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η απάντηση της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου

Το περιοδικό Youweekly στην συνέχεια επικοινώνησε με την μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου Κυριακή, για να την ρωτήσει την άποψή της και εκείνη είπε: «Δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα και δεν τον ρωτάω πια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. (απαντώντας για το εάν γνωρίζει για την φημολογούμενη σχέση του με την Βίκυ Κάβουρα). Ελεύθερος είναι, δεν θα έχει καμία άλλη; Παλιά τού είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: “Όποτε θες παντρεύεσαι”. Άφησε πίσω την καριέρα του − είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές “πρόσεξε”, δε με άκουσε. Άμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα: Τέλος τα ψέματα - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατζούν

Δεν τον αγαπούσε, από τη στιγμή που έκαναν μαζί κι ένα παιδί;

Είχαν ένα παιδί, αλλά αφού δεν τα βρίσκουν… Είναι μακριά ο ένας απ’ τον άλλον. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ή αν δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα, βιάστηκαν να κάνουν παιδί, τώρα τι φταίει το παιδί το αθώο… Μέσα σε έξι μήνες ήρθε η εγκυμοσύνη, γιατί τόσο βιασύνη; Αυτή ήταν μεγαλύτερη, τώρα μιλάει για το παιδί. Δεν το σκέφτηκε τότε;

Το εγγόνι σας το βλέπετε;

Το καλοκαίρι το φέρνει ο Σάββας για 2-3 μέρες. Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Πέρσι δεν το έφερε, δεν του το έδωσε η Αγγελική, γιατί νευρίασε. Με τις λόξες της είναι κι αυτή, αν νευριάσει λέει “δεν του δίνω το παιδί”. Αυτή κάνει κουμάντο, όποτε θέλει το δίνει, όποτε θέλει δεν το δίνει»

Εκείνη είχε πει πρόσφατα πως ο Σάββας έλειπε.

Ό,τι και να συμβεί ο Σάββας είναι παρών, παίρνει άδεια και πηγαίνει όταν αρρωσταίνει το παιδί. Του έχει αδυναμία, δεν μπλέκει με γυναίκες, λέει “έχω το παιδί, δεν μπορώ να μπλέξω και να αρχίσουμε πάλι τα ίδια όπως με την Αγγελική, τα έχω βαρεθεί αυτά”. Έχει τρελή αδυναμία στο παιδί, ενδιαφέρεται, δίνει 1.000 ευρώ κάθε μήνα, είναι μπαμπάς με το παραπάνω. Εκείνη λέει ό,τι τη συμφέρει, παλιά έλεγε ότι είναι στοργικός μπαμπάς, τώρα λέει άλλα.

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με την Αγγελική Ηλιάδη έχετε μιλήσει;

Δεν την έχω δει, πέρσι είχε έρθει ο Σάββας για λίγες μέρες, φέτος δεν την είδα καθόλου. Ούτε εκείνη δε με έχει πάρει να πει “τι κάνετε”. Έφεραν το παιδί πρόπερσι το καλοκαίρι. Τώρα ό,τι έγινε-έγινε και ό,τι και να πούμε είναι ανώφελο.

Ο Σάββας Γκέντσογλου τελικά είχε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα όσο ήταν με την Αγγελική Ηλιάδη;

Όχι, ήταν χωρισμένοι. Είναι ένας χρόνος και, που έχουν χωρίσει. Με την Κάβουρα ακούστηκε πρόσφατα. Είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους, ήταν χωρισμένος o Σάββας.

Αν σας έλεγε ο Σάββας ότι τη φέρνει για νύφη, θα τη θέλατε;

Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτα άλλο. Το είπα μία φορά επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δε μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Όπως τα είπα έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί. Τώρα του είπα να κάνει μία καλή επιλογή να ζήσει λίγο ήσυχα, να μην έχουμε τα ίδια. Να κάνει μία σχέση και να τη γνωρίσει, όχι σε έξι μήνες να είναι έγκυος, αυτό ήταν εκμεταλλεύσιμο. Δηλαδή τα παιδιά τι είναι, καρπούζια; Πρέπει να το ακολουθείς μέχρι το τέλος, δεν είναι αστεία πράγματα.

Το εκμεταλλεύτηκε ως ένα σημείο η Αγγελική Ηλιάδη;

Σου λέει “νέος είναι, ποδοσφαιριστής είναι, ας με ακολουθήσει, θα τον έχω", το εκμεταλλεύτηκε.

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Αγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας!»

«Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από την συνέντευξη που παραχώρησε η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου. Δε σχολιάζω πράγματα που λέγονται από ανθρώπους που είτε δε με γνωρίζουν προσωπικά είτε από ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μου μέσα. Εγώ έχω πάει δυο καλοκαίρια των πέντε χρονών γιο μου, στη γιαγιά του για να την δει! Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα, δε θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας», είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».