Αλέξης Παππάς: Αντιπαθητικός και... πλούσιος - Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor

Οι κόντρες του που άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

«Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»... Με αυτό το τραγούδι τον αποχαιρέτησαν χαρούμενοι οι συμπαίκτες του από το προηγούμενο Survivor, αλλά ο «μοναχικός λύκος» του παιχνιδιού, δεν πτοήθηκε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, εξαργύρωσε με πολλούς τρόπους την δημοφιλία του και συμφώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει μέρος και φέτος. Περιμένοντας λοιπόν και αυτή την φορά να αρπάξει την κατάλληλη ευκαιρία, με την φήμη του «αντιπαθητικού και κακού» να τον ακολουθεί, ο επαγγελματίας πλέον παίκτης reality, ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να ξεχωρίσει, και να παίζει έστω και αρνητικά το όνομά του στο διαδίκτυο.

Και εάν σε ορισμένους παίκτες η αντιπάθεια κοινού και συμπαικτών, τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και είναι εξαφανισμένοι, με τον Παππά δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Εκπαιδευμένος στα reality, ξεκάθαρα κόβει το νήμα της πρωτιάς του πιο αντιπαθητικού παίκτη και στο φετινό Survivor. Και ενώ το κοινό είναι σε αναμονή να τον δει να σκοτώνεται με τον Τζέιμς Καφετζή, που θα μπει σε λίγο καιρό στο παιχνίδι, τον πρόλαβε στον καβγά ο Χρήστος Βολικάκης που με την οικειοθελή αποχώρησή του δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια του.

Δείτε επίσης: Survivor - Ο Χρήστος Βολικάκης "ξεφτίλισε" ξανά την Ασημίνα: «Αν Παναγία μου, το άκουσα και αυτό..»

Αλέξης Παππάς

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος» είχε πει ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του ρίχνοντας μπηχτές για τη νέα του συμμετοχή στον παίκτη των «Διασήμων».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/1: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Κυριακής

Τρεις εναντίον ενός και ένας εναντίον όλων! Νίκος Μπάρτζης, Τζέιμς Καφετζής και Κώστας Παπαδόπουλος, αν και πέρασε καιρός από τους καβγάδες τους μαζί του, εκείνοι δεν έχουν ξεχάσει και μέχρι σήμερα δεν θέλουν καμμία σχέση μαζί του. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελεί ο Νίκος Μπάρτζης που έτυχε να συναντηθούν στα μπουζούκια και καθάρισαν για τα μάτια του κόσμου με σφουγγάρι βιολογικά τα παλιά μίση, όμως όσοι έχουν γερή μνήμη θυμούνται ακόμα την ανάρτηση του Παππά για τον Μπάρτζη: «ΡΟΥΦΙΑΝΑ ζωή που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο».

Αλέξης Παππάς

Αξέχαστοι επίσης στην μνήμη όλων θα μείνουν και οι καβγάδες του με τον Παύλο Γαλακτερό, τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ μοναδικός του σύμμαχος όλο το διάστημα ήταν ο Τριαντάφυλλος που μέχρι σήμερα τον υπερασπίζεται με σθένος. “Χωρίς εσένα πως θα κάνουν 60% αγόρι μου;” αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στον φίλο του...

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βί@@@α. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», δήλωνε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης του reality για την δήλωσή του αυτή έφαγε μήνυση από τον ηθοποιό, όμως δεν τα πήρε πίσω και συμπλήρωσε ότι από το Bachelor ο Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι.

Τα πυρά επωνύμων και τα deal του Αλέξη Παππά που ζαλίζουν!

«Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Αλέξης Παππάς. Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου, με ανακατεύει πάρα πολύ. Ώρες ώρες, εκεί που τρώω κιόλας τα πατατάκια μου το βράδυ και πίνω το αναψυκτικό μου, μού έρχεται να κάνω αναγούλα», έχει πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας για αυτόν, όπως και άλλοι επώνυμοι. Η Φαίη Σκορδά πρόσφατα τον είπε «υποκριτή που έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου έχει πει στο παρελθόν: «Απαράδεκτος! Ένας άντρας που μου βγάζει πολλά κόμπλεξ». Μέχρι και η Γιούλικα Σκαφίδα παρακολουθώντας τον μέσα στο παιχνίδι είχε γράψει στο twitter της: «Βρε Αλέξη Παππά μου, άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους, πέρασες και δεν ακούμπησες»

Στο ίδιο μήκος κύματος αρνητικών σχολίων για το πρόσωπό του συμπεριφέρεται και το κοινό που όποτε τον βλέπει να κάνει κάτι αρχίζει το... πάρτι. Ποιος νοιάζεται όμως για την εικόνα που έχει για εκείνον ο κόσμος, όταν η εικόνα του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι ξεκάθαρη και δείχνει ολοφάνερα ότι τον θέλει στο Survivor.

Αλέξης Παππάς
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Τα deal του Παππά μέχρι σήμερα πράγματι «ζαλίζουν», ενώ ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί η νέα αμοιβή του, ποσό επίσης διόλου ευκαταφρόνητο και προφανώς μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά. Τελικά ο ηθοποιός, μπορεί να μην κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές θετικές ψήφους από το κοινό, ώστε να παραμείνει στο Survivor την πρώτη φορά, ωστόσο επιβίωσε καλύτερα από όλους στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να γίνει πολύ πιο πλούσιος.

Συνολικά 187.000 ευρώ έχει πάρει μέχρι σήμερα ο παίκτης και έπεται συνέχεια. Συγκεκριμένα από την πρώτη του συμμετοχή ο Αλέξης Παππάς είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα συνολικά μέχρι την αποχώρησή του εισέπραξε το ποσό των 87.000 ευρώ, ενώ αμέσως μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4, έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο «Bachelor», πληρώνοντας μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Η αμοιβή του «εργένη» Αλέξη Παππά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν να του κατατεθεί από την παραγωγή του ALPHA το ποσό των 100.000 ευρώ! Και έπεται συνέχεια...