Λευτέρης Πανταζής : Οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Η λίστα των επώνυμων κυριών είναι μεγάλη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Το πε τόπε ο παπαγάλος»... Τι είπε; Ότι ο πανούργος Ρωσοπόντιος Λευτέρης Παγκοζίδης (Πανταζής) που πέρασε μεγάλη φτώχεια μέχρι να γίνει μεγάλος και τρανός ήξερε βαθιά μέσα του ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει και ότι χάριν της εξυπνάδας, της δίψας του για δουλειά και της καπατσοσύνης του μια μέρα όλος ο κόσμος θα μιλάει για αυτόν.

Ο Λευτέρης Πανταζής πέρασε δύσκολα μέχρι να φτάσει στην κορυφή και ποτέ δεν ξέχασε από που ξεκίνησε στην ζωή του. Ύμνησε τις γυναίκες και τον έρωτα, μα πάνω από όλα έζησε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αγάπησε πολύ και τον αγάπησαν όλες οι γυναίκες που βρέθηκαν δίπλα του. Έζησε μεγάλα πάθη στην ζωή του, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ, αν και έφτασε αρκετές φορές στο παραπέντε για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι επώνυμες γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του έχουν πει ότι αν και κάποιες φορές εκείνος ήταν άστατος μαζί τους, έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις, γιατί ήταν ένας σύντροφος large που τις πρόσεχε και τις προστάτευε. Και εάν η αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου ΧατζηνικολάουΕνώπιος ενωπίω” ήταν η σχέση του με την Μαρία Αλιφέρη (δείτε εδώ όσα είπε δημόσια για πρώτη φορά), ο τσαχπίνης Λευτέρης, είχε και άλλες πολλές επώνυμες κυρίες που πέρασαν από δίπλα του και άφησαν την δική τους χαρακιά στην καρδιά του.

Η Μαρία Αλιφέρη
16-05-2022 Θέατρο Αλκμήνη - Επίσημη πρεμιέρα "Καπετάν Μιχάλης"
Οι γυναίκες που στιγμάτισαν τον Λευτέρη Πανταζή

Πολλές μα πάρα πολλές είναι οι επώνυμες σχέσεις του Λευτέρη Πανταζή. Μια από αυτές ήταν με την Άντζελα Δημητρίου, που γνωρίστηκαν περίπου στις αρχές της δεκαετίας του '80, στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, σε μια δύσκολη εποχή που πάλευαν και οι δυο για να επιβιώσουν και να χτίσουν μια νέα ζωή. Ερωτεύτηκαν αλλά την τελευταία στιγμή πριν από τον γάμο χώρισαν ξαφνικά. «Σύρθηκα στα πατώματα για την Άντζελα Δημητρίου. Η Άντζελα με σημάδεψε. Όταν σε μια σχέση μπαίνει η ζήλια και ο ανταγωνισμός, είναι λογικό να μην έχει διάρκεια. Παρόλα αυτά πέρασα υπέροχα μαζί της και όταν μερικά χρόνια μετά, συναντηθήκαμε επαγγελματικά, γνωρίσαμε μεγάλη επιτυχία γιατί ο κόσμος ήθελε να μας βλέπει μαζί» έχει πει εκείνος σε συνέντευξή του μιλώντας για τον μεγάλο τους έρωτα.

Λευτέρης Πανταζής Άντζελα Δημητρίου
19-11-2010 Έναρξη Polis stars

Δείτε επίσης: Είχε μείνει έγκυος τέσσερις φορές - Το χρονικό της σχέσης του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου

Ποιος Σπαλιάρας; Ο Λευτέρης Πανταζής έχει δηλώσει ότι μπορεί και να έχει πάει με παραπάνω από 4.000 γυναίκες... “Αφού είμαι 40 χρόνια καλλιτέχνης και με μια να πήγαινα την ημέρα” έχει δηλώσει χαριτολογώντας ... Ο έρωτας με την Καίτη Φίνου ήρθε μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Ψάλτη. Ο Λευτέρης μεσουρανούσε στις αθηναικές πίστες και γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των εμφανίσεών του στο σχήμα “Πανταζής, Κωνσταντίνα, Γερολυμάτος και Ζαμπέτας” που σημείωνε μεγάλη επιτυχία. «Ήταν το 1986 όταν ένα βράδυ στο μαγαζί που εμφανιζόμουν ήρθε η Καίτη Φίνου και γεννήθηκε ο έρωτάς μας» έχει πει εκείνος. Η σχέση κράτησε 2,5 χρόνια και μάλιστα με εξομολογητική διάθεση εκείνος είχε πει ότι κατά την διάρκειά της έχασαν και ένα παιδάκι... Μετά από αυτό το ατυχές συμβάν χώρισαν και για χάρη της ο Λευτέρης Πανταζής έγραψε το τραγούδι του “Το όνειρο”, αλλά και μετά τον χωρισμό τους κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Λευτέρης Πανταζής Καίτη Φίνου
13-03-2007 Opera

Λίγο πριν τον γάμο έφτασε με την Ζώζα Μεταξά που γνωρίστηκε μαζί της ένα βράδυ του 1989 στο “Mercedes” και ο έρωτας τους χτύπησε κεραυνοβόλα. Η νεαρή τότε ηθοποιός και τραγουδίστρια του χάρισε αργότερα το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Κωνσταντίνα, έμειναν μαζί για περίπου 7 χρόνια, αλλά όταν την ζήτησε σε γάμο εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Λευτέρης Πανταζής Ζώζα Μεταξά
15-12-2006 Όπερα-Γιορτή Λευτέρη Πανταζή

Αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Ζώζα Μεταξά και συγκεκριμένα το 1997 γνωρίστηκε με την Σοφία Πέτρου. Η πανέμορφη ξανθιά τραγουδίστρια τον έκανε να την ερωτευτεί αμέσως μόλις την είδε στην Θεσσαλονίκη. Είχαν περάσει βέρες αρραβώνα σε ένα ταξίδι τους στην Αμερική, όμως την τελευταία στιγμή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. «Οι γυναίκες που είχα έστριβαν δια του αρραβώνος» έχει πει εκείνος κάποια στιγμή σε συνέντευξή του.

Λευτέρης Πανταζής - Ζώζα Μεταξά - Κόνι Μεταξά
15-12-2006 Όπερα-Γιορτή Λευτέρη Πανταζή με την γυναίκα και την κόρη του

Το μεγάλο του πάθος είναι οι γυναίκες, εκείνος το έχει παραδεχτεί πολλές φορές, ότι δεν καπνίζει, δεν πίνει δεν παίρνει ναρκωτικά αλλά χωρίς γυναίκες δεν μπορεί να ζήσει. «Ας πεθάνω από αυτό» έχει πει γελώντας σε κάποιες δηλώσεις του, ενώ μεταξύ άλλων πολλές επώνυμες σχέσεις του είχαν γίνει πρωτοσέλιδα των gossip εντύπων όπως με την τραγουδίστρια του Fame story, Νάνσυ Αλεξιάδη, με την Σοφία Αλιμπέρτη ακόμα και με την Δέσποινα Μοιραράκη είχε γραφτεί ότι είχαν ένα καυτό ειδύλλιο και της αφιέρωνε τότε «Απάνω σε χαλιά σε μαγικά χαλιά απόψε αγκαλιά θα σε πάρω»