Αιμιλία Υψηλάντη - Κοραλία Καράντη: Οι πρωταγωνίστριες του Famagusta ήταν ερωτευμένες με τον ίδιο άντρα! Αυτός είναι...

Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής, κάποιες φορές ξεπερνάνε και το πιο ευφάνταστο σενάριο... Ποιες δυο κυρίες του θεάτρου υπήρξαν ερωτικές αντίζηλες και διεκδίκησαν, σε διαφορετικό χρόνο, τον ίδιο άντρα; Αιμιλία ΥψηλάντηΚοραλία Καράντη, δυο σημαντικές πρωταγωνίστριες που συναντώνται καλλιτεχνικά την φετινή σεζόν στην σειρά του MegaFamagusta” διεκδικούν – σύμφωνα με το σενάριο - το ίδιο παιδί, η αποκάλυψη – βόμβα όμως και η “ειρωνεία” της ζωής είναι ότι κάποτε οι δυο τους διεκδίκησαν τον ίδιο άντρα και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Λιάνη.

Μπορεί ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας να έκανε για πρώτη φορά γνωστή την σχέση και τον έρωτά του με την Αιμιλία Υψηλάντη στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Τετ α τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος και να την μοιράστηκε δημόσια με τον κόσμο, ήταν γνωστός παρόλα αυτά ο τρίτος γάμος του με την Κοραλία Καράντη που έμειναν μαζί για 10 χρόνια, συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι το 2013.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη: «Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με την Αιμιλία γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Μείναμε μαζί για 4 χρόνια και σήμερα είναι πολύ καλή η σχέση μας» είχε πει στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Τετ α Τετ” και στον Τάσο Τρύφωνος ο μιλώντας για τον έρωτά του με την Αιμιλία Υψηλάντη και αμέσως σήμανε alert στο παρελθόν...

Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής για Υψηλάντη – Καράντη

Δείτε επίσης: Κοραλία Καράντη: Οι δυο ισχυροί άντρες της ζωής της - Η κρυφή συμφωνία με τον παπά στον γάμο της

Στο σήριαλ “Famagusta”οι πρωταγωνίστριες Υψηλάντη - Καράντη που υποδύονται αντίστοιχα, η μεν την θετή και η άλλη την βιολογική μητέρα του Χρήστου Λούλη, διεκδικούν το ίδιο παιδί, στην πραγματική ζωή όμως κάποτε διεκδίκησαν και τον ίδιο άντρα. Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό είχε παραδεχτεί τον έρωτά της με τον Γιώργο Λιάνη και είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια, αυτό δεν σας είπε ο Γιώργος μόνο, έτσι; Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε πάρα πολύ, τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σας είπε ότι εγκατέλειψε μια οικογένεια γι’ αυτό. Δεν είναι θυσία αυτό, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς γιατί υπάρχει θυσία; Οι άλλοι υποφέρουν. Δική σου επιλογή είναι, μην το κάνεις, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά. Εγώ του είπα πάρα πολύ απλά «να έρθεις κάτω στην Αθήνα», το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό».

Όσο για τον έρωτά του με την Κοραλία Καράντη και αυτός με την ίδια μυστικότητα περίπου λειτούργησε κατόπιν δικής της όμως επιθυμίας... Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 11 το βράδυ για να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς και κυρίως για να μην τους απαθανατίσουν οι παπαράτσι. «Πριν τον γάμο μας έγινε ένας κακός χαμός με τους παπαράτσι για να μάθουν που θα γίνει. Παντρευτήκαμε στον Άγιο Δημήτρη τον Λουμπαρδιάρη και ο παπάς συνεργάστηκε μαζί μας και έκανε τον γάμο έντεκα τη νύχτα για να μην το πάρει κανείς είδηση. Τα καταφέραμε. Ούτε στο διαζύγιο μας ενόχλησαν» έχει πει η Κοραλία Καράντη για τον έρωτά της και τον γάμο της με τον δημοσιογράφο.