Κόμισσα Κοντογιάννη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα - Το δράμα της παρουσιάστριας που την διέλυσε

Το πρωτοσέλιδο σκάνδαλο της δεκαετίας του 90

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Κόμισσα Κοντογιάννη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα - Το δράμα της παρουσιάστριας που την διέλυσε

Την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην πίστα και τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της. Ήταν ένα νεαρό πανέμορφο κορίτσι που ξεκινούσε με πολλά όνειρα, η ζωή όμως της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι που την διέλυσε. Η Κόμισσα Κοντογιάννη πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τα λαμπερά χαμόγελα βίωσε μια πολύ δύσκολη και μοναχική πορεία, ένα προσωπικό δράμα όταν βρέθηκε μόνη με ένα μωρό στην αγκαλιά χωρίς βοήθεια από κανέναν.

Στην δεκαετία του 90 η Κόμισσα Κοντογιάννη, μια 19χρονη πανέμορφη και ανερχόμενη τότε τραγουδίστρια απασχόλησε τα media με έναν μεγάλο έρωτα που κατέληξε όμως να έχει άδοξο τέλος, με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της πρωταγωνιστή της “Λάμψης” Τίμο Δράκο, κατά κόσμο Τάκη Ανούση. Η σχέση που στην πορεία εξελίχτηκε σε ένα μεγάλο σκάνδαλο απασχόλησε τότε όλα τα πρωτοσέλιδα των tabloid εφημερίδων που ασχολήθηκαν αρκετά με το ειδύλλιο που δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αλλά πολύ πόνο... «Η σχέση ξεκίνησε από ένα φλέρτ και κατέληξε σε μια εγκυμοσύνη» έλεγε εκείνη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Οι δυο τους αποφάσισαν τότε να κρατήσουν το παιδί, όμως 6 μήνες αργότερα χώρισαν επεισοδιακά. Ο Τάκης Ανούσης ανερχόμενος ηθοποιός, εξελίχτηκε αργότερα σε τηλεοπτικό σταρ λόγω και της μεγάλης θεαματικότητας της “Λάμψης”. Όταν εγκατέλειψε την Κόμισσα Κοντογιάννη έγκυο και εκείνη κατέφυγε στην Δικαιοσύνη για να διεκδικήσει την αναγνώριση του παιδιού της και την διατροφή, το σκάνδαλο που ξέσπασε ήταν τόσο μεγάλο που κόστισε επαγγελματικά σε εκείνον και τον ανάγκασε λίγο αργότερα να αφήσει την καριέρα του και να εξαφανιστεί από προσώπου γης...

Κοντογιάννη – Ανούσης: Το πρωτοσέλιδο σκάνδαλο της δεκαετίας του 90

Ο Τάκης Ανούσης τότε

Μια ερωτική ιστορία που κόστισε καριέρες... Η Κόμισσα Κοντογιάννη με τον Τάκη Ανούση και ένας μεγάλος δικαστικός αγώνας για το παιδί, απασχόλησε για πολύ καιρό τον Τύπο που διψούσε για “πικραμένους” έρωτες και σχέσεις... «Είχαμε κόντρες μεγάλες γιατί ήταν αδιάφορος απέναντι στο παιδί, δεν βοηθούσε οικονομικά και εγώ το μεγάλωνα μόνη μου, δεν μπορούσα να αφήσω ένα νεογέννητο για να πάω να δουλέψω. Τότε ξεκίνησαν οι γκρίνιες, εκείνος είχε κάνει πράγματα στην ζωή του, ενώ εγώ ήμουνα μικρό κοριτσάκι και ήθελα να ζήσω» έχει πει σε συνέντευξή της μερικά χρόνια πριν στην εκπομπή “Tatiana live".

Οι δικαστικοί αγώνες κράτησαν περίπου 6 μήνες μέχρι εκείνη να δικαιωθεί, αργότερα κατάφερε να επιβιώσει και να σταθεί στα πόδια της δουλεύοντας σαν τραγουδίστρια και αργότερα έπιασε δουλειά στην τηλεόραση. Επί σειρά ετών παρουσίαζε τηλεοπτικές εκπομπές talk show σε διάφορα κανάλια και συνεχίζει μέχρι σήμερα στο Alert tv. Οι σχέσεις σήμερα με το πρώην σύντροφό της Τάκη Ανούση που ζει εκτός Αθηνών είναι καλές.

Οι μεταξύ τους κόντρες έχουν λυθεί μετά από πολλά χρόνια και παραμένουν γονείς για τον 23χρονο γιο τους Γιώργο. 8 χρόνια πριν γνώρισε και παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά. Εκείνη προσπάθησε στη συνέχεια να πολιτευτεί αρχικά το 2019 και αργότερα το 2021 με την Ένωση Κεντρώων βάζοντας υποψηφιότητα στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα (Βίντεο).