Ελένη Χατζίδου: Ποιο μεγάλο όνομα της πίστας της την έπεσε; Οι 16 γνωστοί τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί

«Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη την στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ποιο μεγάλο όνομα της πίστας την είχε... πέσει στην Ελένη Χατζίδου, πιάνοντάς την μάλιστα στα επίμαχα σημεία; Ποιον δεν θέλει να βλέπει μπροστά της η παρουσιάστρια πρωινού του Star, ούτε και να θυμάται το περιστατικό, αφού η συνύπαρξή τους για εκείνη μέχρι και σήμερα είναι μια τραυματική εμπειρία;

Σε μια προσωπική εξομολόγηση που σόκαρε πολλούς, προχώρησε το πρωινό της Πέμπτης 15/2 η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε σε συνέντευξή της, ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που βγάζουν μια ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο (διαβάστε εδώ ολόκληρη την τοποθέτησή της). Με αφορμή την δήλωση αυτή, η Ελένη Χατζίδου μίλησε και για την δική της άγνωστη ιστορία με διάσημο συνάδελφό της που την άγγιξε σε επίμαχο σημείο, ενώ έκαναν ντουέτο πάνω στην πίστα.

«Όταν διάβασα το θέμα με έπιασε μια ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας» είπε στον αέρα η Ελένη Χατζίδου και ξάφνιασε όχι μόνο τον άντρα της Ετεοκλή Παύλου και το πάνελ της εκπομπής της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

«Είναι κάτι που δεν έχω μοιραστεί ούτε με την μητέρα μου για να καταλάβετε. Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη την στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς” επιβεβαιώνοντας και εκείνη με την σειρά της, ότι μπαίνοντας στον καλλιτεχνικό χώρο, απομυθοποίησε πολλούς καλλιτέχνες τους οποίους είχε άλλοτε ψηλά. “Ούτε τώρα δεν έχω την δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί ντουέτο», είπε τελειώνοντας την διήγησή της.

Οι συνεργασίες της Ελένης Χατζίδου από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Κανείς δεν γνωρίζει. Άλλωστε η Ελένη Χατζίδου δεν στοχοποίησε κανέναν με την σοκαριστική ιστορία της. Η δίμετρη τραγουδίστρια συστήθηκε στο κοινό το 2003 στο reality του MEGA “Pop stars” και μετά το 2006 με την συμμετοχή της στο talent show “Fame story 4” στον ΑΝΤ1.

Ο κόσμος την αγάπησε γρήγορα για την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που διέθετε και εκείνη άρχισε να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά της. Η χρονιά που αναμφίβολα υπήρξε σταθμός στην καριέρα της ήταν όταν εκείνη συνεργάστηκε με τον Παντελή Παντελίδη και με το τραγούδι που της έγραψε εκείνος “Χειρότερη” που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ της εποχής. Από εκεί και μετά απογειώθηκε και ήρθε η αναγνώριση και η καταξίωση στον χώρο. Από το ξεκίνημα της καριέρας της στο τραγούδι μέχρι σήμερα η Ελένη Χατζίδου έχει συνεργαστεί με τρανταχτά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Παντελής Παντελίδης
07-11-2012 Απλά Ελληνικά.Έλενα Χατζίδου Live.Έλενα Χατζίδου-Παντελής Παντελίδης

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι: Ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Αντύπας, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Σπύρος Σπυράκος.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελένη Χατζίδου και ο Χρήστος Χολίδης
11-04-2014 Έναρξη Frangelico.Χρήστος Μενιδιάτης-Ελένη Χατζίδου-Χρήστος Χολίδης
Στο μεταξύ δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Χατζίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για κακές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα όταν είχε πάει ως καλεσμένη στην καλοκαιρινή εκπομπή “Splash” στο “Epsilon tv” με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Μαντώ Γαστεράτου είχε κάνει ακόμα μια αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή που δεν της φερόταν καλά και που έκανε υπομονή μέχρι να τελειώσει η συνεργασία τους για να φύγει.