Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του - Η γυναίκα που του χάρισε το ένα και μοναδικό παιδί του

Της είχε πει να παντρευτούν, εκείνη αρνήθηκε

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ψηλός, γοητευτικός και καθαρόαιμο αρσενικό, που στο πέρασμά του σκορπούσε θύελλες ερωτικών αναστεναγμών. Αυτός ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος που για μια δεκαετία – μπορεί και περισσότερο - έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές και τις έκανε να χτυπήσουν δυνατά, κάποιες ίσως και να ραγίσουν και να πονέσουν για χάρη του.

Από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές της showbiz, δεν πρωταγωνιστούσε μόνο σε σήριαλ και θέατρα αλλά και στις καρδιές πολλών διάσημων γυναικών της εποχής. Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των life style περιοδικών, ο Απόστολος Γκλέτσος σίγουρα κατείχε τα πρωτεία για τα love story του με παπαράτσι φωτογραφίες δίπλα στις εντυπωσιακές γυναίκες που κυκλοφορούσε. Έστω όμως και αν η λίστα των κατακτήσεών του ήταν full book από λαμπερά ονόματα, επί της ουσίας μια ήταν η γυναίκα που του άλλαξε την ζωή και την κοσμοθεωρία για τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η ενδυματολόγος Μαρία Μαγγίνα μπήκε στην ζωή του εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα και κατάφερε να τον αλλάξει. Όταν δε στην συνέχεια απέκτησαν την κόρη τους Βαλίσια ο Απόστολος Γκλέτσος έβαλε σε προτεραιότητα τα δυο κορίτσια του και έγινε άλλος άνθρωπος, πιστός και αφοσιωμένος σε αυτές.

Μαρία Μαγγίνα: Η μόνιμη σύντροφος της καρδιάς του

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την Μαρία Μαγγίνα έχουν χωρίσει πολλά χρόνια αλλά επίσης τους δένουν και τόσα πολλά, πάνω από όλα ένα νοιάξιμο και μια συντροφικότητα έστω και αν δεν μένουν μαζί. Για εκείνη την εποχή ο έρωτάς τους, έμοιαζε σα βγαλμένος από παραμύθι, το είδωλο της νέας γενιάς ηθοποιών που αγάπησε μια πανέμορφη αλλά άγνωστη μέχρι κοπέλα.

Απόστολος Γκλέτσος η πρώην σύντροφός του
Η κόρη του, Βαλίσια (αριστερά), η πρώην σύντροφός του Μαρία (δεξιά)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2001. Ο ηθοποιός όταν συνάντησε την Μαρία Μαγγίνα είχε κάνει έναν γάμο – εξπρές με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και το επόμενο καλοκαίρι του 1999, μετά το διαζύγιό του είχε ερωτευτεί την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στην οποία είχε χαρίσει μονόπετρο δαχτυλίδι αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η Μαρία Μαγγίνα το εύθραστο μελαχροινό κορίτσι γνώρισε το sex symbol της εποχής δουλεύοντας σαν στυλίστρια στο σήριαλ “Άγιο είχαμε”.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και κράτησε περίπου για 3 χρόνια, με πολλά όμως σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επιστροφές. Λέγεται ότι εκείνη δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της δημοσιότητας δίπλα στον σύντροφό της όπου σε κάθε έξοδό τους καραδοκούσαν οι παπαράτσι για να τους απαθανατίσουν μαζί. Του είχε πει να χωρίσουν, όμως προηγουμένως του είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος της είχε πει να παντρευτούν, εκείνη αρνήθηκε. Χώρισαν, αλλά προηγουμένως είχε αφήσει την ερωτική της σφραγίδα στην καρδιά του, αφού του είχε χαρίσει ότι πολυτιμότερο έχει εκείνος στη ζωή του, την μονάκριβη κόρη τους Βαλίσια. Ο αστικός μύθος της εποχής έλεγε ότι στη συνέχεια ο Γκλέτσος ζητούσε συνέχεια από την Μαγγίνα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μέχρι που... κουράστηκε από τις συνεχόμενες αρνήσεις και τα παράτησε. “Μπορεί και να ήταν η μοναδική γυναίκα που του είχε πει τόσα πολλά “όχι” και είχε προτιμήσει να μείνει στην σκιά του” λένε χαριτολογώντας άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον του.

Τα χρόνια πέρασαν, η Βαλίσια Γκλέτσου, καρπός ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, έγινε μια πανέμορφη κοπέλα 22 χρονών, με σπουδές σκηνοθεσίας στο Hellenic cinema and television school Stavrakos, έχει την “σατανικά” όμορφη γοητεία του πατέρα της και την γλύκα της μητέρας της.

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν...» - Η εξομολόγηση για την κόρη και την πρώην σύντροφό του

Η Βαλίσια ήταν πάντα ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους γονείς της και εκείνη που για πάντα θα τους ενώνει. Μένει με την μητέρα της τον περισσότερο χρόνο και φυσικά πηγαινοέρχεται στην Στυλίδα για να βλέπει τον μπαμπά της που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου
Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου, Βαλίσια

«Με την μητέρα της χωρίσαμε, όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δυο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέρφια» έχει πει ο ηθοποιός για την σχέση του με την Μαρία Μαγγίνα και τον χωρισμό τους.

Ένας χωρισμός που δεν έγινε επί της ουσίας ποτέ. Η πρώην σύντροφός του και μητέρα της Βαλίσιας Μαρία Μαγγίνα, μπορεί να έμεινε στην σκιά του γοητευτικού πρωταγωνιστή, εκείνη όμως θα είναι η πρωταγωνίστρια και η μόνιμη σύντροφος της καρδιάς του. Για αυτό άλλωστε ο Απόστολος Γκλέτσος ούτε και παντρεύτηκε ποτέ άλλοτε αλλά ούτε και επιθυμούσε όπως έλεγε να κάνει άλλο παιδί.