Νίκος Ευαγγελάτος: Η ερωτική του ζωή πριν την Τατιάνα Στεφανίδου - Το παρελθόν του παρουσιαστή

Οι δυο γάμοι και τα τρία παιδιά

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν είναι μόνο από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο της δημοσιογραφίας ο Νίκος Ευαγγελάτος, έχει αναμφισβήτητα καταφέρει μετά από τόσα χρόνια καριέρας να έχει το επικοινωνιακό χάρισμα και την ικανότητα να καρφώνει τον τηλεθεατή επάνω του, με τον λόγο του και τα διασταυρωμένα ρεπορτάζ του... Και εάν στον επαγγελματικό τομέα της δημοσιογραφίας είναι από τους πρωτοπόρους και τους πιο διακεκριμένους, στα προσωπικά του επίσης κατάφερε να διατηρήσει μια ισορροπία, έχοντας μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή που αρκετές φορές, περισσότερο στο παρελθόν, τραβούσε σαν μαγνήτης τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γοητευτική παρουσία του, άλλωστε δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη, ήταν ολοφάνερα βασικός πόλος έλξης περισσότερο για το γυναικείο φύλο, που έδειξε αμέσως την προτίμησή του, σε κάτι πρωτοποριακό που γεννιόταν εκείνη την εποχή, βλέποντάς τον να σκάει μύτη στο γυαλί από την συχνότητα του ΣΚΑΙ μέσα από τα reality παράθυρα των δελτίων ειδήσεων, κοντράροντας τον... απέναντι στα δελτία του Mega, ήδη επιτυχημένο, “άλλο” Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο ρόλος της γυναίκας είναι πάρα πολύ δύσκολος και τον σέβομαι σε βαθμό φοβερό. Δηλαδή η Τατιάνα κάνει δυο πράγματα, κάνει ότι κάνει στην δουλειά της και όταν γυρίζει στο σπίτι συνεχίζει να δουλεύει» ήταν τα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου για την γυναίκα της ζωής του Τατιάνα Στεφανίδου, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που είχε δώσει μερικά χρόνια πριν για την δική του Τατιάνα...

Ο Νίκος Ευγαγγελάτος σπάνια θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, άλλο τόσο πιο σπάνια θέλει να τον φωτογραφίζουν στις εξόδους του, για αυτό και όταν γνώρισε την Τάτι του, προφύλασσε την σχέση τους με νύχια και με δόντια. Ήταν μια δύσκολη περίοδος και για τους δυο που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν έχοντας βγει από προηγούμενους γάμους. Εκείνος με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με την οποία είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Λάμπη, και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους). Ήταν επίσης η εποχή που και οι δυο είχαν αρχίσει να γίνονται πιο γνωστοί μέσα από την τηλεόραση και δεν μπορούσαν εύκολα να κρυφτούν από τους παπαράτσι που καιροφυλακτούσαν για μια έξοδό τους ώστε να γίνει η αποκάλυψη του νέου έρωτα. Και έγινε...

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου
28-06-2007 Ble-Πάρτυ Mega.Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Ήταν το 1998 όταν ένα βράδυ στο “Posidonio”, νυχτερινό μαγαζί της παραλίας, το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει την πρώτη του δημόσια κοινή εμφάνιση πιστεύοντας ότι δεν θα τους δει κανείς. Η σχέση τους μόλις έχει ξεκινήσει και εκείνοι παρασυρμένοι από την μουσική και τον έρωτα, βλέπουν χαλαροί το πρόγραμμα και διασκεδάζουν.

Δεν έχουν όμως δει τον παπαράτσι που έχει τρυπώσει μέσα στο νυχτερινό μαγαζί και τους τραβάει τις φωτογραφίες που αποκάλυψαν και τον έρωτά τους και που εκείνη την περίοδο μοσχοπουλήθηκαν έναντι 800.000 δραχμές για να γίνουν εξώφυλλο σε gossip lifestyle περιοδικό της εποχής με μεγάλη κυκλοφορία. Οι πωλήσεις με την αποκάλυψη του ερωτευμένου ζευγαριού διπλασιάζονται και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο γίνονται ο στόχος των φωτογράφων που τους κυνηγούν από πίσω προκειμένου να έχουν ένα καρέ.

Το ζευγάρι πραγματικά πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα είχαν με τις προηγούμενες σχέσεις τους και να πάρουν τα διαζύγιά τους. Στο τέλος όμως τα κατάφεραν, γιατί όπως φάνηκε εκ των υστέρων ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός και άντεχε στις κακοτοπιές.

Νίκος Ευαγγελάτος: Οι δυο επώνυμοι γάμοι και τα τρία παιδιά

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι ο πρώτος γάμος του Νίκου Ευαγγελάτου και από τις πρώτες γυναίκες αθλητικογράφους που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα στο Mega, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Ψηλή, ξανθιά, επιβλητική, εντυπωσιακή και με έντονη προσωπικότητα, σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητη σε έναν χώρο που ήταν ως επί το πλείστον ανδροκρατούμενος. Απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας,ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον στίβο σαν αθλήτρια, την κέρδισε όμως η δημοσιογραφία και ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον οποίο ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 1996, ενώ σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο τους απέκτησαν τον γιο τους Λάμπη.

Το ζευγάρι το 1999 χώρισε και η δημοσιογράφος μερικά χρόνια αργότερα, το 2002, παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη την Φωτεινή. Και εάν οι σχέσεις με τον πρώην άντρα της ήταν και είναι μόνο τυπικές μετά το διαζύγιο, παρόλα αυτά και οι δυο από την πρώτη στιγμή, είχαν κοινό τους στόχο και προτεραιότητα τον γιο τους Λάμπη που υπεραγαπούν και που μοιάζει εκπληκτικά στην μητέρα του. Ο Λάμπης Ευαγγελάτος δεν στερήθηκε ποτέ την αγάπη των δυο επώνυμων γονιών του, αντίθετα είχε την στοργή και την αφοσίωση από την πρώτη στιγμή και της Τατιάνας που τον αγκάλιασε σα να ήταν δικό της παιδί και ποτέ δεν τον ξεχώρισε από τα δικά της. Όποιος ακούσει μάλιστα εκείνη να μιλάει για αυτά λέει καμαρώνοντας: «Έχω τρία παιδιά!»

Ο γάμος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν το κοσμικό γεγονός εκείνου του φθινοπωρινού απογεύματος στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003 στο εξοχικό τους στην Χαλκίδα, με την Τάτι να φοράει το μίνι νυφικό της από δαντέλα δια χειρός Μάκη Τσέλιου και να χορεύει ζειμπέκικο. Αναμφισβήτητα talk of the town της εποχής, ήταν τα δίμετρα πόδια της και η φουσκωμένη κοιλίτσα της που ξεχώριζε αφού ήταν έγκυος στην κόρη τους Λυδία, ενώ το ζευγάρι είχε ήδη αποκτήσει και το πρώτο τους παιδί, τον Νικόλα. Η βροχή που έπεσε την ημέρα εκείνη θεωρήθηκε καλό σημάδι για το Μυστήριο και την συνέχεια του έγγαμου βίου του ζευγαριού.

Φωτογραφία από τον γάμο του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου
14-09-2003 Χαλκίδα-Γάμος Νίκου Ευαγγελάτου-Τατιάνας Στεφανίδου
Σήμερα οι δυο πετυχημένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές μετράνε 21 χρόνια παντρεμένοι και 26 χρόνια κοινής ζωής, δεν έχουν αρνηθεί όμως ότι πολλές φορές πέρασαν κρίση στον γάμο τους αλλά κατάφεραν να τις ξεπεράσουν με την επιμονή και την υπομονή της αγάπης τους. Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε πάντα τον Νίκο Ευαγγελάτο κορώνα στο κεφάλι της διαλύοντας τις όποιες φήμες χωρισμού που ακούγονταν κατά καιρούς μεταξύ τους. Το ζευγάρι έσβηνε με γομολάστιχα τα λόγια και τα σενάρια των καλοθελητών, με δημόσιες εμφανίσεις αγκαλιά και φώναζε την ευτυχία του, προστατεύοντας την από οποιοδήποτε “αγκάθι”. Η Τάτι μιλούσε ανέκαθεν απροκάλυπτα για τον άντρα της ζωής της και εκείνος επίσης για την γυναίκα που του άλλαξε την ζωή...

Πόσο τρυφερό είναι όταν ακούς έναν τόσο ισχυρό άντρα όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος να λιώνει για την γυναίκα της ζωής του και να μιλάει για εκείνη με υπέροχα λόγια; Πολύ! Η άτρωτη Τάτι, “σιδηρά κυρία” της δημοσιογραφίας, δάκρυσε όταν άκουγε τον δικό της Νίκο να μιλάει σε μια σπάνια συνέντευξη στα “Καλά καθούμενα” στο Epsilon για αυτήν και να λέει με περηφάνια:

Νίκος Ευαγγελάτος-Τατιάνα Στεφανίδου
22-10-2010 Έναρξη Vox.Νίκος Ευαγγελάτος-Τατιάνα Στεφανίδου

«Η Τατιάνα είναι εκείνη που κάνει πίσω μετά από κάθε μας τσακωμό. Η Τατιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, στα δικά μου μάτια παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι μόνο όμορφη στην εμφάνιση, είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, μια ισχυρή προσωπικότητα, δεν είναι εύκολο να ζεις με μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα και ενδεχομένως δεν είναι εύκολο και για εκείνη να ζει με έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα για αυτό και είμαστε μαζί μια ολόκληρη ζωή»