Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκάλυψη: Η μοιραία γνωριμία με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη - Τότε εκείνος ήταν με άλλη κοπέλα

Η ηλικία, η καταγωγή και πράγματα που δεν γνωρίζουμε για την γνωστή ηθοποιό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σα βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz πριν από έναν μήνα περίπου πως η Βασιλική από τον Σασμό, κοινώς η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, πήρε διαζύγιο από τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη κι ενώ κανείς δεν το έχει ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Δημήτρη Λάλο, ο οποίος κι εκείνος χώρισε την ίδια ακριβώς περίοδο μετά από χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Με αφορμή όλα αυτά, λοιπόν, το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, σε πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη αλλά και στο πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, πριν από 17 χρόνια.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό).

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega Channel Εραστής δυτικών προαστίων, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Με την εμφάνισή της στην ταινία Ο Βασιλιάς του Νίκου Γραμματικού εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Shooting Stars στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις σειρές Τρεις Ευχές, Περί Ανέμων και Υδάτων, Ίχνη, Έρωτας όπως έρημος, Εραστής Δυτικών Προαστίων, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ, Οι Συμμαθητές και Σασμός.

Από το 2006 μέχρι και το 2024 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες την Μαρίνα (γεν. 2012) και την Έλλη (γεν. 2008). Ο πρώην πλέον σύζυγός της, μάλιστα, πριν από 2 χρόνια είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην γνωριμία του με την Μαριλίτα.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για την γνωριμία του με την Μαριλίνα Λαμπροπούλου

«Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε, απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή. Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια».