Διέλυσαν τους γάμους τους για να είναι μαζί; - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη σχέση Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διέλυσαν τους γάμους τους για να είναι μαζί; - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη σχέση Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Πολλές είναι οι φήμες και τα σχόλια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι. Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν μετά την είδηση πως και οι δυο παίρνουν διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, πρώτα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη, ενώ στην συνέχεια κυκλοφόρησε πως ο συμπρωταγωνιστής της χωρίζει από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Έλενα Μαυρίδου.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time οι δυο ηθοποιοί του Σασμού είναι σε σχέση. Μάλιστα, έχουν βασιστεί και στο unfollow που έκανε στο Instagram και στους δυο η πρώην σύζυγό τους Δημήτρη Λάλου, Έλενα Μαυρίδου.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάλο - Λαμπροπούλου

Το εν λόγω ρεπορτάζ σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 28/3 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Όπως ανέφερε επειδή δεν θέλει να κάνει κάποια ανακοίνωση - αφού στο παρελθόν την έχει "πατήσει" - αρκέστηκε στο να μεταφέρει τα όσα γράφει το δημοσίευμα.

«Πάμε σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως παρασκηνιακά. Αν περιμένετε από εμένα κάποια ανακοίνωση του στιλ "αυτό είναι το ζευγάρι της σόουμπιζ και εκτός Σασμού", κάτι τέτοιο δεν θα το ακούσετε. Αναφέρομαι στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι και ζευγάρι εκτός του σήριαλ», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία. Θυμάστε πριν από ένα μήνα ότι χώρισε ο κύριος Νταλιάνης με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Υπάρχουν όμως πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μαζί και στο θέατρο. Φαίνεται ότι οι σχέσεις τους δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά βγαίνουν οι φήμες ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος με την Έλενα Μαυρίδου. Μετά στάθηκαν στα social media και σε ένα μπλοκ. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι η Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει τον χωρισμό κάνοντας μπλοκ τον πρώην σύζυγό της και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Σε αυτά βασίζεται το ρεπορτάζ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως υπάρχουν φήμες και σχόλια σε κλειστούς κύκλους.