Παντελής Τουτουντζής: Η ηλικία, η καταγωγή, ο επί χρόνια σύντροφός του Νάσος και η απόκτηση δυο παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας

Νονά των παιδιών τους είναι η Ελένη Φουρέιρα - Όλα όσα δεν ξέρετε για τον κριτή του Tv Queen

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@pantelis_toutountzis
Instagram/@pantelis_toutountzis

Τον βλέπουμε καθημερινά πλέον μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού είναι ένας από τους 4 κριτές του Tv Queen, στο Open, όμως... τι πραγματικά γνωρίζουμε γι' αυτόν; Το όνομα του Παντελή Τουτουντζή βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο και πιο συγκεκριμένα λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη αφού οι νέοι του συνεργάτες - η Έλενα Χριστοπούλου και ο Τάσος Τρύφωνος - παραπονέθηκαν για την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του σόου όπου και οι ίδιοι συμμετέχουν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που το όνομά του βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Παντελής Τουτουντζής έχει χαράξει την δική του πορεία στον χώρο της ελληνικής showbiz και... πάμε να δούμε ποια είναι αυτή!

Ποιος είναι ο Παντελής Τουτουντζής

Ο Παντελής Τουτουντζής κατάγεται από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στο ζώδιο είναι Παρθένος. Είναι ένας από τους καλύτερους makeup artist - ενώ ασκεί και την ιδιότητα του hair stylist - στην Ελλάδα, ο οποίος έχει χαράξει τεράστια πορεία και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Εκτός από την L’Oreal Paris Greece, ο ίδιος διδάσκει μακιγιάζ και στα εκπαιδευτήρια ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Ο σύντροφός του, η δημιουργία οικογένειας και η κουμπαριά με την Ελένη Φουρέιρα

Μπορεί να μην μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή αλλά κάτι που έχει κάνει γνωστό ο ίδιος είναι ότι εδώ και περίπου πάνω 16 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νάσο. Μάλιστα, μέσω παρένθετης μητέρας έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα οποία λατρεύουν.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι νονά τους!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δυο μπαμπάδες. Τα παιδιά αν δεν τους βάλεις σε δύσκολα μονοπάτια, αν δεν λερώσεις αυτό που ζούνε είναι πολύ ευτυχισμένα. Κάναμε ένα πάρτι και φώναζε ο Αχιλλέας "ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου"», ενώ αποκάλυψε πως θέλουν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους.

Το vintage σπίτι τους

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο Παντελής Τουτουντζής είχε ανοίξει το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Το σπίτι μου είναι 70s απλά έχω βάλει μέσα μου τροπικές νότες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Δείτε την ξενάγηση στο παρακάτω βίντεο: