Survivor 2: Δεν πάει το μυαλό σας ποια πολιτικά πρόσωπα έκαναν ραντεβού για να μπουν στο παιχνίδι!

Survivor 2: Δεν πάει το μυαλό σας ποια πολιτικά πρόσωπα έκαναν ραντεβού για να μπουν στο παιχνίδι!

Είναι πλέον οριστικό! Σε λίγες ημέρες πετάνε για Άγιο Δομίνικο

To σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που την περσινή σεζόν προκάλεσε αναταραχή στα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά και στα αντίπαλα κανάλια - πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν ως τηλεοπτικό τυφώνα - επιστρέφει στους δέκτες μας στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, και το κοινό αδημονεί να γνωρίσει τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...

Οι παίκτες της ομάδας των Διάσημων έχουν ανακοινωθεί σχεδόν όλοι, υπάρχουν, όμως, πάρα πολλοί που έκαναν ραντεβού για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και τελικά θα μείνουν Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο Πρωινό, η Έλενα Ράπτη, η Ραχήλ Μακρή και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησαν με τους συνεργάτες του του Acun Ilicali, αλλά τελικά δεν θα πάρουν μέροςστο reality επιβίωσης για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αυτοί είναι οι 6 επώνυμοι άνδρες! Όσα δεν ξέρατε για αυτούς μέσα από ένα αφιέρωμα (40 φωτογραφίες)

Πάντως, η Έλενα Ράπτη διέψευσε το εν λόγω ρεπορτάζ, γιατί όπως είπε στη Σοφία Τουντούρη με μήνυμά της, «οι υποχρεώσεις της ως βουλευτής δεν της επιτρέπουν να λείπει ούτε δύο ημέρες από την Ελλάδα». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS