Survivor: "Έίχα ζητήσει από τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάσω το παιχνίδι" Η αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πρώτη φορά!

Survivor:

Tώρα που το Survivor 2 πλησιάζει αφού κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, πολλοί είναι εκείνοι που αποκαλύπτουν διάφορα και όσον αφορά το παιχνίδι αλλά και όσον αφορά τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό (Αποκάλυψη: Παίκτης του Survivor 1 ξεφτιλίζει τον Τούρκο και την Acun Medya! Τι λέει για την Ειρήνη Κολιδά;)

Μια από όλους εκείνους λοιπόν είναι και η Κατερίνα Λάσπα η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η ίδια είχε προτείνει τον εαυτό της στον Τούρκο Παραγωγό για παρουσιάστρια του Survivor αλλά τελικά δεν... διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Πηλιχού μετά το "άκυρο" στον ΣΚΑΙ!

«Του λέω δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αλλά στο ανακοινώνω. Θέλω την παρουσίαση του Survivor. Γελάσαμε γιατί κατά βάση παγκοσμίως το παρουσιάζουν άνδρες. Έρχεται ο Σεπτέμβρης και ήταν για το Star η παραγωγή. Δρομολογείται η κατάσταση για τον ΣΚΑΙ. Ωστόσο Οκτώβρη προς Νοέμβρη κατεβαίνω την Κηφισιάς. Δυο ημέρες πριν έχω διαπιστώσει ότι είμαι έγκυος…»

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι! Η Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει...