Αποκάλυψη: Παίκτης του Survivor 1 ξεφτιλίζει τον Τούρκο και την Acun Medya! Τι λέει για την Ειρήνη Κολιδά;

Αποκάλυψη: Παίκτης του Survivor 1 ξεφτιλίζει τον Τούρκο και την Acun Medya! Τι λέει για την Ειρήνη Κολιδά;

Η Ειρήνη Κολιδά με παράπονο μίλησε για την παραγωγή του Survivor 2 για την προσοχή που της έδειξαν μετά το ατύχημά της! Με μια ανάρτησή της στο instagram όπως είχε γράψει το Youweekly.gr εξηγούσε για ποιους λόγους δεν θα πήγαινε στο Survivor 2 αλλά και ότι δεν της είχε γίνει και καμία πρόταση.

Μέσα σε αυτό το κείμενο της όμως μιλούσε και για την παραγωγή του παιχνιδιού και ότι στην πραγματικότητά δεν της στάθηκαν μετά το ατύχημά της. (Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...) διαβάστε την συνέχεια παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor: Mετά την Κολιδά ξεσκίζει και ο Μάριος Πρίαμος τον Τούρκο παραγωγό!

Σήμερα, ηρθε ο Τούρκος παραγωγός και απάντησε στην Ειρήνη Κολιδά ουσιαστικά για να την αδειάσει γι αυτά που υποστήριζε η ίδια στο instagram! Τι έκαναν λοιπόν; Της έβγαλαν το συμβόλαιο ότι δηλαδή ότι και να της συμβεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι ευθύνη της παραγωγής. (Ο Τούρκος παραγωγός «αδειάζει» την Ειρήνη Κολιδά! Το απόσπασμα από το συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ και η απάντηση στις κατηγορίες της!)

Το Youweekly.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την συγκεκριμένη κοπέλα προκειμένου να έχει την γνώμη της γι αυτά που λένε οι Τούρκοι, δεν στάθηκε εύκολο όμως κι έτσι επικοινωνήσαμε με έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην Ειρήνη και είναι και πρώην παίκτης του Survivor ο οποίος όχι μόνο αδειάζει τους Τούρκους της παραγωγής αλλά τους ξεφτιλίζει κιόλας.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Δεν πάει το μυαλό σας ποια πολιτικά πρόσωπα έκαναν ραντεβού για να μπουν στο παιχνίδι!

"Είναι ντροπή τους αυτό που έκαναν στην Ειρήνη! Έβγαλαν το συμβόλαιο που υπογράψαμε το οποίο όμως στην πραγματικότητα αφορά μόνο ότι θα συμβεί μέσα στο παιχνίδι δηλαδή στην διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση το συμβόλαιο αυτό δεν αφορά την ευθύνη των ανθρώπων, των τρίτων δηλαδή που είναι στην παραγωγή! Εννοώ δηλαδή ότι η Ειρήνη που έσπασε τα πλευρά της δεν τα έσπασε μέσα στο παιχνίδι αλλά από το ατύχημα που είχε με το βαν της παραγωγής κατά την διάρκεια της μεταφοράς της από ένα σημείο σε ένα άλλο! Μάλιστα η Ειρήνη Κολιδά που χτύπησε τόσο δυνατά και αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι δεν τους ζήτησε τίποτα αντίθετα ο Τούρκος παραγωγός υποσχέθηκε από 10.000 ευρώ στον κάθε παίκτη που ήταν μέσα στο μοιραίο βαν. Αυτό για να τους γλυκάνει και να μην του τραβήξουν απλό καμία αγωγή ο καθένας τους. Για ρωτήστε τους ειδικά την Ειρήνη Κολιδά τα πήρε ποτέ αυτά τα χρήματα;"

Το Youweekly.gr είχε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα όταν είχε γυρίσει η Ειρήνη από το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο είχαμε κάνει την σχετική ερώτηση και μας είχε απαντήσει αν δηλαδή ήταν απλήρωτη με βάση το bonus που τους είχε υποσχεθεί ο Τούρκος παραγωγός (Αποκάλυψη βόμβα από την Ειρήνη Κολιδά! Η αποζημίωση από τον ΣΚΑΙ για το τροχαίο και η... επιστροφή στο Survivor! (Βίντεο)