Survivor: Mετά την Κολιδά ξεσκίζει και ο Μάριος Πρίαμος τον Τούρκο παραγωγό!

Survivor: Mετά την Κολιδά ξεσκίζει και ο Μάριος Πρίαμος τον Τούρκο παραγωγό!

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” μίλησε ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το ξέσπασμα που έκανε η Ειρήνη Κολιδά κατά της παραγωγής του Survivor (Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...).

Ο ίδιος, άνοιξε πόλεμο με την παραγωγή και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα το άφησε έτσι! (Ο Τούρκος παραγωγός «αδειάζει» την Ειρήνη Κολιδά! Το απόσπασμα από το συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ και η απάντηση στις κατηγορίες της!) Διαβάστε παρακάτω....


«Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό το συγκεκριμένο και δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό. Γιατί ακόμα υπάρχουν κάποια διάφορα θέματα που να αφορούν την παραγωγή. Δεν είναι αστείο αυτό, μιλάς για ένα τηλεοπτικό προϊόν που χτίζει… να κάτσουμε να μιλάμε για ατυχήματα; Και να λέμε… ξέρεις δεν είναι εύκολο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Δείτε ακόμη: Survivor 1 VS Survivor 2: Ο Βλάχος - νέος Χανταμπάκης και ο Παπαργυρόπουλος - νέος Βασάλος! Ποιος παίρνει την θέση του Ντάνου και ποιος του Σπαλ!

Θα έχεις κάποια σχέση με το Survivor 2;

Ναι, ετοιμάζω μια εκπομπή διαδικτυακά, ετοιμάζω ραδιόφωνο, ετοιμάζω κάτι στην τηλεόραση και συν ότι θα πάμε στην ένωση των δύο ομάδων.

Δείτε το βίντεο: