Survivor 2: Eκτός ο Νέρι Καστίγιο! Ποιος θα τον αντικαταστήσει στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2: Eκτός ο Νέρι Καστίγιο! Ποιος θα τον αντικαταστήσει στον Άγιο Δομίνικο!

Χωρίς τέλος είναι οι ανατροπές που σημειώνονται λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2 καθώς ο Νέρι Καστίγιο δεν θα πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο!


Όμως φυσικά το κανάλι έκανε κάποιες κινήσεις ματ και την θέση του παίρνει Έλληνας Ολυμπιονίκης! Διαβάστε παρακάτω....


Όπως έγινε γνωστό, ο Νέρι Καστίγιο αποφάσισε να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για άγνωστους λόγους και την θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τσίλης.

Δείτε ακόμη: Survivor: "Έίχα ζητήσει από τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάσω το παιχνίδι" Η αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πρώτη φορά!

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωπηλασίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Super-FM» των Ιωαννίνων τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε γίνει για το Survivor 2 και έτσι θα πάρει την θέση του.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι! Η Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει...

Το χαζοσκεφτόμουν, δεν ήμουν τόσο ζεστός… Με κάλεσαν στην Αθήνα να πάω σε κάστινγκ, πέρασα συνέντευξη και μου είπαν ότι τους κάνω. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες, αλλά πέρασε ένας μήνας και δεν με είχαν πάρει. Με πήραν χθες Ήταν να πάει στο παιχνίδι ο Νέρι Καστίγιο, αλλά τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα». υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης!

TAGS