Survivor 2: Έκλεισαν! Ο Τούρκος παραγωγός μας παρουσιάζει την τελική ομάδα των Διάσημων! (Βίντεο)

Survivor 2: Έκλεισαν! Ο Τούρκος παραγωγός μας παρουσιάζει την τελική ομάδα των Διάσημων! (Βίντεο)

Tι κι αν κάποια από τα πιο δυνατά ονόματα αποχώρησαν την τελευταία στιγμή λόγω ενός συγκεκριμένου όρου στο συμβόλαιο όπως σας αποκαλύψαμε το απόγευμα του Σαββάτου; ( Survivor 2: Τα συμβόλαια του Τούρκου παραγωγού που τους δένουν χειροπόδαρα! Οι όροι που δεν ανέχονται οι παίκτες)

Η ομάδα των Διάσημων επιτέλους κλείδωσε μια εβδομάδα ακριβώς πριν την πρεμιέρα του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και το official βίντεο με τους 12 παίκτες βρίσκεται στον αέρα! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο Σπαλιάρας του Survivor 2: Το διαζύγιο, τα ερωτικά σκάνδαλα και οι σχέσεις με μεγαλύτερες! Ο λόγος για τον...

Ο Τούρκος παραγωγός είναι πανέτοιμος για ακόμη μια χρονιά να ξεχωρίσει και έχει καταφέρει να κάνει τα αντίπαλα κανάλια από τώρα να τρέμουν με τον ερχομό του "τυφώνα"! Δεν είμαστε σίγουροι πως είναι τόσο δυνατή η ομάδα όσο πέρυσι αλλά σίγουρα έχει μέσα ονόματα φωτιά!

Κατερίνα Δαλάκα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Όλγα Φαρμάκη, Γιάννης Τσίλης, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ξένια - Rec, Μιχάλης Μουρούτσος, Αλέξανδρος Παρθένης, Μαρίνα Σαμαρινού, Κατερίνα Χαλίκια.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Τόσα χρήματα θα παίρνουν οι «Μαχητές»! Σας φαίνονται πολλά;

Δείτε το επίσημο trailer της παραγωγής παρακάτω: