Survivor 2: Τα συμβόλαια του Τούρκου παραγωγού που τους δένουν χειροπόδαρα! Οι όροι που δεν ανέχονται οι παίκτες

Survivor 2: Τα συμβόλαια του Τούρκου παραγωγού που τους δένουν χειροπόδαρα! Οι όροι που δεν ανέχονται οι παίκτες

Θυμάστε που λέγαμε πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μάλλον την ανακοίνωση των παιχτών για το SURVIVOR 2;

E δεν την είχαμε και μάλλον κάτι στραβώνει λίγο πριν την πρεμιέρα. Οι κατάρες του Μένιου κάνουν δουλίτσα, αν και μάλλον έχουμε θεματάκι με τα συμβόλαια και... διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: "Γέννησε χθες, ένα υγιέστατο αγοράκι." H ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της!

Πριν από λίγο ο Δημήτρης Βλάχος, το όνομά του οποίου είχε ανακοινώσει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε πως δεν πάει Άγιο Δομίνικο. Το επιβεβαίωσε o ίδιος με ανάρτηση γεμάτη σπόντες στο Instagram:(Survivor 2: Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Βλάχου μετά την ακύρωση της συμμετοχής του! Τα καρφιά του για τον Τούρκο παραγωγό και τα συμβόλαια!)

Όμως οι απώλειες είναι και άλλες όπως ακούμε και διαβάζουμε...

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του STAR αρκετοί από τους διάσημους παίκτες πήραν τα συμβόλαια τους τελευταία στιγμή και πέραν των χρημάτων που είχαν συμφωνήσει, οι όροι που περιέχονται κάνουν τους δικηγόρους τους να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ιωάννα Πηλιχού που μάλλον πάει και αυτή για ηχηρό «γεια σας». ( Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Πηλιχού μετά το "άκυρο" στον ΣΚΑΙ!)

«Οι παίκτες πήγαν, πέρασαν τον στίβο, τους επέλεξαν ότι ναι εσείς κάνετε. Πάνε περνάνε τα ιατρικά τεστ και ψυχολογικά και μια χαρά. Πάνε συμφωνούν το βδομαδιάτικο. Τα συμβόλαια όμως; Τα συμβόλαια δόθηκαν στους μισούς και λίγο παρά πάνω χθες! Και σήμερα που μιλάμε, έχουν ραντεβού τουλάχιστον τρεις διάσημοι να πάνε να πάρουν το συμβόλαιο τους και να το υπογράψουν. Είναι πολύ τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι εντέχνως τελευταία στιγμή.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με τις ολόγυμνες φωτογραφίες! Έγινε ο κακός χαμός...

Συγκεκριμένος παίκτης είναι μέχρι τις 12 το βράδυ στο γραφείο του δικηγόρου του και ο δικηγόρος του λέει αυτό το «συμβόλαιο γαλέρας» δεν το υπογράφεις. Είναι οκ στα χρήματα, αλλά όλοι οι άλλοι όροι, που είναι πως τους διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, τι κάνουν μετά το Survivor, που μπορούν να βγουν, τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά, θα πρέπει να πάρουν έγκριση από κάποιους; Τι θα γίνει αν τραυματιστούν όπως για παράδειγμα έγινε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ειρήνη Κολιδά (Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...); Φέρει η παραγωγή του Acun ευθύνη (Ο Τούρκος παραγωγός «αδειάζει» την Ειρήνη Κολιδά! Το απόσπασμα από το συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ και η απάντηση στις κατηγορίες της!); Σε όλα αυτά, εγώ από ότι μαθαίνω μιλώντας με αρκετούς παίκτες, οι δικηγόροι τους σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Το επιχείρημα είναι πως πρόκειται για το Survivor που έκανε επιτυχία, για αυτό και τα βδομαδιάτικα έχουν πέσει και μάλιστα πολύ.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Ιωάννα Πηλιχού που είχε ανακοινωθεί και από την εκπομπή της Ντορέττας. Εγώ μαθαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τώρα που μιλάμε, δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή. Μέχρι και Τρίτη μαθαίνω θα φύγουν οι τελευταίοι. Το θέμα είναι με τα συμβόλαια που έχουν δοθεί για υπογραφή. Και δεν είναι η μόνη. Είναι από ότι μαθαίνω, αυτή που μάλλον λέει τελικά όχι», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τέλος έχουμε και ακύρωση από Καστίγιο.

Τη θέση του στην ομάδα των Διασήμων θα πάρει ο Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Γιάννης Τσίλης. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super FM των Ιωαννίνων.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη βόμβα από την Βάσω Λασκαράκη: "Κάνω ψυχοθεραπεία 3,5 χρόνια! Μετά τον χωρισμό μας ο Γιάννης..."

«Είμαι λίγο στο τρέξιμο από χθες που το έμαθα, και τώρα είμαι στην Αθήνα και τρέχω... Πριν δύο μήνες με κάλεσαν για ένα δοκιμαστικό στην Αθήνα. Πέρασα μια συνέντευξη, μου είπαν ότι τους κάνω και να περιμένω οριστικό τηλέφωνο μέσα σε δέκα μέρες... Πέρασε ένας μήνας, δεν υπήρχε τηλέφωνο και το είχα ξεγράψει. Χθες το μεσημέρι με πήραν και με ρώτησαν αν θέλω ακόμα να πάω. Εγώ θα προσπαθήσω να δείξω τον πραγματικό Γιάννη και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει. Και μια εβδομάδα να πάω και να φύγω, πάλι κερδισμένος θα είμαι, δεν έχω να χάσω τίποτα. Όχι, ο Νέρι Καστίγιο δεν θα είναι, στη θέση του θα είναι ο... Γιάννης Τσίλης. Ήταν να πάει ο Νέρι και τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα λένε πως τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο σε βαθμό που να είναι ανακοινώσιμο καθώς όλη η φάση μοιάζει να είναι λίγο στον αέρα...

Αν είχατε περάσει από συνέντευξη και δεν σας πήραν, έχετε λίγο το νου σας στο τηλέφωνο...

Πηγή: www.lifo.gr