Survivor 2: Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Βλάχου μετά την ακύρωση της συμμετοχής του! Τα καρφιά του για τον Τούρκο παραγωγό και τα συμβόλαια!

Survivor 2: Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Βλάχου μετά την ακύρωση της συμμετοχής του! Τα καρφιά του για τον Τούρκο παραγωγό και τα συμβόλαια!

Ο Δημήτρης Βλάχος ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την ομάδα των «Διάσημων» στο Survivor 2.


Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ώρες η είδηση ότι ο Δημήτρης Βλάχος δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Survivor 2! Διαβάστε παρακάτω...


Τη θέση του φημολογείται πως θα πάρει το μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης.

Δείτε ακόμη:Flashback: Όταν ο Δημήτρης Βλάχος φωτογραφιζόταν ολόγυμνος στο ΟΑΚΑ! Οι προκλητικές του δηλώσεις για το σ*ξ και τις γυναίκες!

Ο Δημήτρης Βλάχος με μια ανάρτηση στο instagram ξεκαθάρισε τα πράγματα και έδωσε την δική του απάντηση σε όσα ακούγονται για την συμμετοχή του!

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι! Η Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει...


Συγκεκριμένα έγραψε: «Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε… Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος».

Δείτε ακόμη: Survivor: "Έίχα ζητήσει από τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάσω το παιχνίδι" Η αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πρώτη φορά!

Δείτε την ανάρτησή του:

Εκτός από όλα αυτά, όπως σας παρουσιάσαμε στο Youweekly.gr το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως έχει ήδη αρκετά προβλήματα καθώς παίκτης από το Survivor 1 μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και ξεφτίλισε τόσο τον ίδιο όσο και την παραγωγή για την υπόθεση με την Ειρηνη Κολιδά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ ο