Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει...

Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει...

"Διάσημοι" και "Μαχητές" έχουν μπει στο Survivor και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρουν με τις παρουσίες τους...

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που έχουν τα δικά τους μυστικά, τα οποία και θέλουν να κρατήσουν καλά κρυμμένα και να μην βγουν ξανά στην δημοσιότητα με αφορμή το ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Κωνσταντίνος Οροκλός: Μας αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Nomads...

Το Youweekly.gr που τα ψάχνει όλα όμως, βρήκε για εσάς μία ιστορία, για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τον παίκτη από την ομάδα των "Διάσημων" που στην ουσία αντικατέστησε τον Κώστα Κοκκινάκη. Ένα σκάνδαλο που είχε σκάσει σαν κεραυνός στην showbiz και αυτό που επιθυμούσε είναι να μην ασχοληθεί ξανά ο κόσμος με αυτό και να το "θάψει" στα αζήτητα!

Όταν η ουσία.. τον έστειλε εκτός αθλητισμού!

Θετικός στη χρήση απαγορευμένης ουσίας ο αθλητής της κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος όπως κατέδειξε και ο δεύτερος έλεγχος.

Στον πρώτο έλεγχο είχε ανιχνευθεί η ίδια ουσία με αυτή που βρέθηκε στους αθλητές και αθλήτριες της εθνικής άρσης βαρών.

Δειτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το "Τατουάζ"! Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες

Ο δικηγόρος του Γιάννη Δρυμωνάκου σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο αθλητής ουδέποτε εν γνώσει του έλαβε ή διανοήθηκε να λάβει απαγορευμένες ουσίες.

Ο Δρυμωνάκος γνωστοποίησε ότι θα αποσυρθεί από τους αγώνες κολύμβησης και θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, για να διαφυλάξει τουλάχιστον την τιμή του.

Σε ανακοίνωσή της η Κολυμβητική Ομοσπονδία τονίζει ότι σύμφωνα με έγγραφο του ΕΣΚΑΝ ευρέθη αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα σε απαγορευμένη ουσία στον αθλητή, τον οποίο πάντως δεν κατονομάζει έως ότου περαιωθεί η διαδικασία ελέγχου και του Β΄ σχετικού δείγματος.

Διευκρινίζει πάντως ότι αν αποδειχθεί ότι και αυτό είναι θετικό, τότε θα προβεί σε όλες τις σχετικές νόμιμες διαδικασίες όπως καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Η Ευαγγελία Αραβανή απαντάει αν παντρεύεται με το Νίκο Οικονομόπουλο! (Βίντεο)

Η ΚΟΕ εκφράζει επίσης τη λύπη της για το πιο μεμονωμένο όπως το χαρακτηρίζει συμβάν το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρώσει το σύνολο των εκατοντάδων αθλητών των Εθνικών των ομάδων.

O Γιάννης Δρυμωνάκος για το ντόπινγκ:

"Mπορεί να με πλησίαζαν αν δεν ήμουν τόσο προστατευμένος. Είχα και έχω κοντά μου δύο 'αυστηρούς' και ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν αφήνουν περιθώρια για τέτοιου είδους κινήσεις και προτάσεις. Είναι ο προπονητής μου κ. Γιάννης Ορφανίδης, ο οποίος βρίσκεται κοντά μου εδώ και πολλά χρόνια, και ο αθλητίατρος κ. Όμηρος Εμμανουηλίδης. Μου έλεγαν πάντοτε 'Γιάννη μακριά από αυτά, αν θέλεις να προχωρήσεις, και κυρίως αν θέλεις να έχεις διάρκεια στο άθλημα!' Ακολούθησα τη συμβουλή τους και δε βγήκα χαμένος.

Το ντόπινγκ είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Συχνά έχουμε κρούσματα και με εξαιρετικούς αθλητές όπως η Μάριον Τζόουνς, γύρω από την περιπέτεια της οποίας ξέσπασε σάλος. Η κολύμβηση δεν εξαιρείται. Στο παρελθόν υπάρχουν και αρκετά κρούσματα και στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε αυτά του 2001 και το 2005, μέσα στις πισίνες μας. Εγώ και οι άνθρωποι που είναι γύρω μου ήμασταν πάντα πολύ 'κλειστοί'. Δεν τολμούσε κανείς να με πλησιάσει με τέτοιο σκοπό (σ.σ για χορήγηση αναβολικών), διότι ήξεραν τι χοντρή σφαλιάρα θα φάνε από τον προπονητή μου! "

TAGS