Survivor 2: Η Σπυροπούλου που έπαθε "Λάουρα", η εκρηκτική εμφάνιση της Ξένιας και τα καρφιά της Μελίνας για την παρουσιάστρια! Ποια ομάδα κέρδισε; (Βίντεο)

Survivor 2: Η Σπυροπούλου που έπαθε

Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μόλις ξεκίνησε για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly.gr σημείωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τα highlights της χθεσινής βραδιάς και όλα τα ευτράπελα! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: H Σπυροπούλου γκρεμίζει το Twitter στο οποίο και γίνεται κόλαση! Δείτε γιατί!

Το σημερινό αγώνισμα φαίνεται δύσκολο ωστόσο μπορεί Μαχητές και Διάσημοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να το κερδίσουν το έπαθλο!

Όμως είναι άκρως απογοητευτικό όπως φάνηκε και στα πρόσωπά τους!

Μάλλον δεν έχουν μαζέψει ακόμα τους απαραίτητους χορηγούς καθώς σήμερα με μεγάλη αποτυχία επαναλαμβάνεται το έπαθλο του πρώτου αγώνα το οποίο είναι μαξιλάρια και sleeping bags!

Αυτό φυσικά δεν χαροποίησε τους παίκτες μιας και περίμεναν ότι θα φάνε αλλά προσπάθησαν για τις κάμερες να δείξουν έναν υποτυπώδη ενθουσιασμό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ξένια μας έχει συνηθίσει σε σούπερ σέξι εμφανίσεις! Σήμερα στο Survivor μας άφησε όλους άφωνους ακόμα και τον κάμεραμαν που τραβούσε το παιχνίδι!

Ο άνθρωπος έχασε κυριολεκτικά το πλάνο όταν είδε την πανέμορφη τραγουδίστρια των rec αντί για το γνωστό μαγιό που φοράει και φρόντισε το σορτσάκι της να το γυρίσει τόσες φορές που το έκανε να μοιάζει σαν μαγιό!

Σε συνδυασμό με τα βρεγμένα ρούχα λόγω της φύσεων του παιχνιδιου η Ξένια κέρδισε τα βλέμματα όλων των άντρων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Survivor 2: Γλέντι και σήμερα στο Twitter! Τα κιλά της Σπυροπούλου, η ξινίλα της Δαλάκα και η παίκτρια που κλαψουρίζει!

... παραδέχονται οι συμπαίκτες της!

Ναι, μπορεί η Σπυροπούλου να είναι η πιο αργή παίκτρια στο φετινό Survivor! Ναι, μπορεί να έχει την Λάουρα μέσα της και να βουτάει πιάνοντας την μύτη και τα μάτια της! Αλλά...

Δεν το βάζει κάτω και δείχνει ότι ξέρει να νικάει! Μπορεί να έφτασε πίσω από την αντίπαλο της αλλά τελικά κέρδισε με άνεση και την παραδέχτηκαν όλοι οι συμπαίκτες της!

Δείτε το βίντεο στο Υοuweekly.gr:

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει αλλά όλοι μπορεί να φανταστούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ώρα που μπήκε την σνομπάρουν όλοι οι παίκτες!

Έτσι φάνηκε και σήμερα όπου την ώρα που πήγε να αγωνιστεί με την Ζωή από τους μαχητές λίγο πριν σφυρίξει την έναρξη ο Σάκης Τανιμανίδης η Σπυροπούλου ρώτησε την αντίπαλο της «Πως νιώθεις; Τι σκέφτεσαι; Είσαι αγχωμένη;» και εκείνη δεν της απάντησε καθόλου αδιαφορώντας πλήρως για αυτό που της είπε!

Η Κωνσταντίνα βλέποντας αυτό γύρισε μπροστά και έκανε ότι δεν το είδε!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Είναι η στιγμή που όλοι παγώνουν! Την ώρα του παιχνιδιού η Μαρία Σαμαρίνου πρωταθλήτρια του σκι ξαφνικά μένει μέσα στο νερό και δε μπορεί να κουνηθεί!

Αμέσως σπεύδουν οι συμπαίκτες της να την βοηθήσουν για να βγει έξω ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι παίκτες περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη!

Η Μαρία πρέπει να χτύπησε σοβαρά στον ώμο της σε τέτοιο σημείο που έμεινε πραγματικά ακίνητη μέσα στο νερό και όπως θα δείτε την έβγαλαν κυριολεκτικά στα χέρια οι συμπαίκτες της!

Στην συνέχεια έσπευσε ο γιατρός του παιχνιδιού ο οποίος διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης και για αυτό η Μαρία έφυγε με ασθενοφόρο από τον αγωνιστικό χώρο!

Οι υπόλοιποι παίκτες συνέχισαν συγκλονισμένοι το παιχνίδι αν και ο τραυματισμός τους σημάδεψε όλους!

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο αγώνισμα επάθλου τελείωσε όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Youweekly.gr, κέρδισαν οι μαχητές

Όμως στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε και δεύτερο αγώνισμα το οποίο θα ε΄να πιο μικρό, δεν θα είναι στίβος μάχης και θα έχει την μορφή κουίζ!

Στο δεύτερο αγώνισμα λοιπόν όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr νικητές θα είναι οι Διάσημοι οι οποίοι θα κλέψουν τελευταία στιγμή τη νίκη από τους μαχητές μιας και το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι!

Αυτό που θα απολαύσουν οι Διάσημοι που είναι και οι νικητές του δεύτερου αγωνίσματος είναι μπάρες δημητριακών! Μπορεί να έχασαν τα sleeping bag από το πρώτο αγώνισμα που έχασαν από τους μαχητές όμως τώρα παίρνουν το αίμα τους πίσω αφού θα απολαύσουν μπάρες δημητριακών!

Έχουμε καταλάβει όλοι ότι από την ώρα που έχει πει η Σπυροπούλου στο Survivor όλοι οι παίκτες και περισσότερο οι γυναίκες έχουν δυσανασχετήσει για αυτό!

Η παρουσιάστρια είναι πιο χαμηλού επιπέδου αγωνιστικά και όμως καταφέρνει από τύχη αν θέλει να το πει κανείς και κερδίζει!

Η Μελίνα από την ομάδα των Μαχητών η οποία έχασε τελευταία στιγμή από την Σπυροπούλου μιλώντας στην κάμερα για αυτό έσταξε φαρμάκι για την παρουσιάστρια και είπε: Έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πως έβαλε τους στόχους και την σημαία! Απίστευτο!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αγώνας επάθλου σήμερα και στο πρώτο αγώνισμα το Youweekly.gr όπως κάθε φορά επιβεβαιώθηκε καθώς σας είχε γράψει ότι θα κερδίσουν οι μαχητές όπως και έγινε! (Survivor 2- Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!)

Βλέποντας λοιπόν οι Μαχητές ότι κέρδισαν άρχιζαν να πανηγυρίζουν ενώ οι Διάσημοι απογοητευμένοι επέστρεψαν στις θέσεις τους!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δύο αγώνες επάθλου είχαμε σήμερα και το Youweekly.gr όπως κάθε φορά επιβεβαιώθηκε καθώς σας είχε γράψει ότι κερδίζουν οι Διάσημοι όπως και έγινε! (Survivor 2 - Διαρροή (Αγώνισμα Δεύτερο): Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και το σκορ!)

Κράτησαν τις μπάρες για πρωινό και γλέντησαν τους Μαχητές!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr σας δίνει το trailer του Survivor για το τι θα δείτε σήμερα στο παιχνίδι!

Θα δείτε λοιπόν μέσα από το trailer ότι άρχισαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και το ξεκατίνιασμα μεταξύ των παικτών!

Άρχισαν να βγαίνουν χαρακτήρες και να αναγνωρίζονται! Μια παίκτρια λέει μάλιστα στην κάμερα ότι δεν της αρέσουν οι διπρόσωποι άνθρωποι! Το λέει άραγε για την Σπυροπούλου; Για κάποιον άλλον συμπαίκτη της;

Δείτε το trailer όπως επίσης και το πολύ ενδιαφέρον αγώνισμα και θα καταλάβετε: