Αποκλειστικό! Survivor 2: Έβαλαν τους παίκτες να υπογράψουν ρήτρα 100.000 ευρω! Δεν φαντάζεστε τον λόγο...

Αποκλειστικό! Survivor 2: Έβαλαν τους παίκτες να υπογράψουν ρήτρα 100.000 ευρω! Δεν φαντάζεστε τον λόγο...

Σας έχουμε μία καυτή είδηση και πολύ υπερβολική, αλλά αληθινή που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας! Θα καταλάβετε σε τι αναφερόμαστε...

Μπορεί τα στελέχη του ΣΚΑΙ και της τουρκικής παραγωγής να περίμεναν πως το Survivor θα "χτυπήσει" κόκκινο σε τηλεθέαση όπως πέρυσι, όμως όλα έδειξαν πως το κοινό σιγά σιγά γυρίζει την πλάτη του στα ριάλιτι επιβίωσης, ειδικά μετά την επιλογή των παικτών, που σχεδόν κανένας από αυτούς δεν είναι επώνυμος στο να κρατήσει σε πολύ καλά επίπεδα την ίντριγκα που χρειάζεται ο τηλεθεατής! Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες η παραγωγή συμφώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και να μπει στην ομάδα των "Διάσημων". Κάτι που εξυπηρετούσε και τις δύο πλευρές αν μη τι άλλο. Και την παραγωγή, για να βάλει λίγη ίντριγκα και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στο παιχνίδι, αλλά και την Κωνσταντίνα, όπου με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κερδίσει ξανά την συμπάθεια του κόσμου!

Εκτός αυτού βέβαια, όπως σας είχαμε ξαναγράψει στο Dimis Blog σημαντικό ρόλο έπαιξε και η χρηματική αμοιβή, η οποία ξεπερνάει κάθε φαντασία! Δείτε πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα εδώ.

Στην ουσία η Κωνσταντίνα θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να βγάλει από πάνω της το όνομα του "κακού κοριτσιού" που δημιουργήθηκε από την εποχή που είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, και βγήκαν στην δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες για τη σχέση τους... Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Και πάμε στο θέμα μας...

Μία είδηση επιβεβαιώνεται εδώ στο Youweekly.gr και αφορά την ρήτρα που έβαλε η παραγωγή τους παίκτες να υπογράψει... το ποσό μάλιστα των 100.000€. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως γιατί... Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας στο Dimis Blog σας αναφέραμε πως η παραγωγή απαγορεύει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν το αποδεκτό χρονικό όριο των 3 μηνών (Διαβάστε εδώ το ρεορτάζ)

Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για την Κωνσταντίνα όπως μας ενημέρωσε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Ping Pong. Αυτό ισχύει για τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι υπέγραψαν ρήτρα 100.000 ευρώ πριν μπουν στο παιχνίδι ότι απαγορεύεται να αποχωρήσουν οικειοθελώς μέχρι ένα χρονικό όριο.

Αυτό το έκαναν για να εξασφαλίσουν την επιτυχία του παιχνιδιού και να μην έχουν άσχημες εξελίξεις, όπως πέρυσι με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που ήταν φαβορί! Έτσι δεν μπορεί κανείς να αποχωρήσει με την θέληση του προς το παρόν... αλλιώς θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 100.000 ευρώ που δεν νομίζουμε να το κάνει κανείς!

TAGS