Survivor 2 -Διαρροή: Στο "στόχαστρο" ο Αγόρου, τα νεύρα της Δαλάκα και ο αγώνας επάθλου! Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Survivor 2 -Διαρροή: Στο

Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς και για τις δύο ομάδες στο Survivor...

Μαχητές και Διάσημοι όσο περνάει ο καιρός χάνουν την ψυχραιμία τους και θα δούμε πολλές πισώπλατες μαχαιριές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Έβαλαν τους παίκτες να υπογράψουν ρήτρα 100.000 ευρω! Δεν φαντάζεστε τον λόγο...

Στο στόχαστρο ο Νίκος Αγόρου...

Στους Μαχητές θα γίνει έντονη αναφορά στον δυνατό τους παίκτη, Νικόλα, ο οποίος θα κατηγορηθεί για....αρχηγικές τάσεις! (Βρε κάτι μας θυμίζει αυτό). Συγκεκριμένα, η ομάδα του θα αναφέρει πως όλα θέλει να περνούν από τα χέρια του και να κάνει κουμάντο εκείνος...

Την ίδια ώρα όμως... θα πάνε ενωμένοι στο αγώνισμα καθώς θέλουν ότι κι αν γίνει να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και να μην αφήσουν τις προσωπικές σχέσεις και ίντριγκες να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι.

Βέβαια στο youweekly.gr σας αποκαλύψαμε ότι στους Μαχητές θα μπουν 2 νέοι παίκτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω... Με ονόματα και λεπτομέρειες για την ζωή τους (Δείτε τους νέους παικτες εδώ)

Οι αιχμές της Κατερίνας Δαλάκα...

Στο τρέιλερ της Κυριακής φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα να λέει: "Στο αγώνισμα πάμε ως ομάδα...". Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν όμως πως αυτή η δήλωση έγινε για συμπεριφορά συμπαίκτη της, που την ενόχλησε. Η ίδια θα τονίσει πως δεν κοιτάει ατομικά το αποτέλεσμα και όλοι πρέπει να βλέπουν το καλό της ομάδας τους και όχι το δικό τους!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Το λιποθυμικό επεισόδιο της Σπυροπούλου και η σκηνή που έκοψαν στο μοντάζ! Η εντολή του Τούρκου για την παρουσιάστρια...

Μαχητές ή Διάσημοι...

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης με εμπόδια, βουτιές και νερά... Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με τους άντρες των ομάδων να δίνουν πραγματική μάχη! Ειδικά ο Στέλιος Κριτικός θα κλέψει τις εντυπώσεις από την ομάδα των Διάσημων καθώς θα τον δούμε να ξεπερνάει τον εαυτό του!

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Δημοσίευσαν συνομιλίες του Αγόρου πριν μπει στο Survivor! Δεν φαντάζεστε τι πουλούσε διαδικτυακά! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο που τον καίνε!

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κόψει το νήμα; Οι Διάσημοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν το σερί τους; Θα καταφέρουν οι Μαχητές να το "γυρίσουν"; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως... ναι! Αλλά σίγουρη διαρροή θα σας έχουμε πριν το επεισόδιο την Κυριακή... όπως κάθε φορά! Δείτε το τρέιλερ: