Survivor 2 - βόμβα: Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπαίνει στο παιχνίδι!

Survivor 2 - βόμβα: Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπαίνει στο παιχνίδι!

Η είδηση αυτή έσκασε σαν βόμβα και σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ο πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός μπαίνει στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Οι ιθύνοντες της παραγωγής προσέγγισαν τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα η ίδια χώρισε σκανδαλωδώς, με σκοπό να τον πείσουν να ενταχθεί στην ομάδα των «Μαχητών»!

Δείτε ακόμη: FlashBack: Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλάκωσε στο ξύλο σύντροφο της σε νυχτερινό κέντρο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Λέγεται, μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso ότι του προσφέρουν γη και ύδωρ για να αποδεχτεί την πρόταση-πρόκληση και πως εκείνος το σκέφτεται σοβαρά.

Είναι γεγονός ότι ο παρουσιαστής του reality Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε από το πρώτο επεισόδιο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπουν κι άλλοι «Διάσημοι» και «Μαχητές» στο «Survivor». Αν, λοιπόν, ο ένας από αυτούς είναι ο πρώην της Σπυροπούλου, τότε τα μηχανάκια της Nielsen θα πάρουν φωτιά και θα εκτοξεύσουν το παιχνίδι στην κορυφή!

Δείτε ακόμη: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor: "Αυτό το αγώνισμα εγώ πέρυσι..."
Για την ώρα, πάντως, ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευα, δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία των διαπραγματεύσεων με τον Γιώργο Κοτσοβό, ούτε φυσικά μια πιθανή είσοδο του στο παιχνίδι. Άλλωστε, την τελική απόφαση παίρνουν οι συνεργάτες της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το καρφί του Αγόρου στον Κρητικό, η αδιανόητη γκάφα της Σπυροπούλου που εξόργισε την Δαλάκα και ο τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; (Βίντεο)