Survivor: Το θάψιμο της Σπυροπούλου, η ειρωνεία στον Αγόρου και τα καρφιά του Δρυμωνάκου! Όσα είδαμε χθες..

Survivor: Το θάψιμο της Σπυροπούλου, η ειρωνεία στον Αγόρου και τα καρφιά του Δρυμωνάκου! Όσα είδαμε χθες..

Τα πάνω κάτω και πάλι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor...

Τραυματισμούς, ξεκατινιάσματα, καρφιά, καυγάδες... τα πάντα είχε αυτό το επεισόδιο! Το Youweekly.gr συγκέντρωσε όλες τις στιγμές που μας εκνεύρισαν, μας έκαναν να γελάσουμε και σας τις παρουσιάζει. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την ψηφοφορία και την υποψηφιότητα των τριών αγοριών από την ομάδα των Μαχητών, έχει προκληθεί ένας χαμός!

Δείτε ακόμη: "Βόμβα"! Μπαίνει στο "Survivor 2" παίκτης από το "Survivor 1"! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Διάσημοι και Μαχητές έχουν προβληματιστεί με τις επιλογές των ατόμων που είναι για αποχώρηση και δεν το κρύβουν! Το ίδιο έκαναν και η Ελένη Χατζίδου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες σχολίασαν με τις συμπαίκτριες τους την υποψηφιότητα του Αγόρου αλλά και αυτά που ακούστηκαν στο συμβούλιο για τον Ηλία! Η Ελένη είπε χαρακτηριστικα πως υπάρχει πολύ στρατηγική από την άλλη ομάδα και συγκεκριμένα δήλωσε: "Μήπως τελικά ο Ηλίας κάτι κάνει και είναι όλα υποκινούμενα;"είπε χαρακτηριστικά με την Σπυροπούλου να συμφωνεί!

Αρκετά δυσαρεστημένος φαίνεται να είναι ο Νικόλας Αγόρου με την υποψηφιότητά του!

Ο ίδιος όπως συμβούλιο μίλησε στην κάμερα έξω από τα δόντια και άρχισε να επιτίθεται στους συμπαίκτες του! Συγκεκριμένα είπε:"Χθες δεν κοιμήθηκα γιατί σκεφτόμουν γιατί έγινε όλο αυτό! Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη! Ναι, τους πλεύριζε ένα συγκεκριμένο άτομο όλους ή τους περισσότερους τέλοσπαντων, αλλά δεν γίνεται να είσαι ελεγχόμενος από ένα δυο άτομα και να είσαι σαν πρόβατο, σαν πιόνι σε σκάκι! Δεν γίνεται να μην έχεις προσωπικότητα!", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τόσο στους Μαχητές όσο και στους Διάσημους μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού!

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια των Rec καθισμένες στην καλύβα τους ξεκίνησαν να συζητούν όσα έγιναν χθες και όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Ηλία και τον Αγόρου! Τότε Κατερίνα πήρε τον λόγο και τους έσκισε και τους δύο με το γάντι λέγοντας πως ο Ηλίας κάνει ότι κάνει ύπουλα χρησιμοποιώντας τον λόγο, ενώ ο Νικόλας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος!

Έντονο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών και αυτό δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί με τίποτα!

Μετά τον κακό χαμό που επικρατεί με τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Γκότση, ο Χάρης Γιακουμάτος σε δηλώσεις του στην κάμερα μίλησε έξω από τα δόντια και ξεφτίλισε κανονικά τον φραουλίτσα ΛΟΚατζή! Ο Χάρης συγκεκριμένα είπε: "Δεν γίνεται να λέει πως θέλει να γίνουμε ομάδα και να μην κάνει τίποτα για αυτό! Δεν γίνεται να περιφέρεται σαν να είναι ο πρίγκιπας στην καλύβα και να μην κάνει δουλειές και να μην βοηθάει καθόλου! Πρέπει να καταλάβει πως υποομάδα είναι τα τρία άτομα και όχι τα επτά στα έντεκα!"

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι δύο από τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Λίγο πριν το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Νικόλα αν θα αγωνιστεί σήμερα καθώς είναι τραυματισμένος! Ο Νικόλας Αγόρου δείχνοντας πολύ μεγάλη σιγουριά για την παραμονή του στο παιχνίδι είπε: "Θα μείνω και σήμερα εκτός αλλά δεν πειράζει θα αγωνιστώ αύριο για την ομάδα μου"!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Η Κατερίνα Χαλικιά ξεσκεπάζει του Διάσημους! Οι δύο παίκτες που είναι διπρόσωποι...

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είπε με ύφος αφήνοντας αιχμές για την ψήφο που του έδωσε η Ροδάνθη λέγοντας: "Κοιμήθηκα πολύ καλά εγώ, αλλά συνεχίζω να πεινάω", αφήνοντας υπονοούμενα για την αιτιολογία της Ροδάνθης ότι τον ψήφισε επειδή νιώθει ότι πεινάει!Εκείνη την στιγμή η Μελίνα με το γνωστό της ύφος ειρωνεύτηκε αυτά που έλεγε ο Θοδωρής κοιτώντας την μικρή των Μαχητών!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έχει δείξει ένα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν θέλει γενικότερα να παίρνει μέρος σε εντάσεις και ίντριγκες μεταξύ των ομάδων!

Λίγο πριν το αγώνισμα όμως ο κολυμβητής ξεσπάθωσε και κάρφωσε την Ροδάνθη και τον Ηλία από τους Μαχητές για την λάθος κρίση τους και την προκατειλημμένη ψήφο τους καθώς ήταν οι δύο που είχαν την ατομική ασυλία και έβγαλαν προτεινόμενους Αγόρου και Θεοδωρόπουλο!

Συγκεκριμένα είπε: "Δεν ξέρω τι να πω με την εξέλιξη τον υποψηφίων, εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό καθώς βλέπω ότι οι Μαχητές έβγαλαν προτεινόμενους δύο πολύ δυνατούς τους παίκτες! Άρα δεν σκέφτονται το συμφέρον της ομάδας τους! Εμείς πάντως σαν ομάδα είμαστε μονοιασμένοι, θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να μην βγάλουμε στον τάκο δυνατούς μας παίκτες όπως η αντίπαλη ομάδα"!

Ο στίβος μάχης μπορεί να φαίνεται απλός και εύκολος μιας και είναι ποδόσφαιρο, όμως είναι λίγο επικίνδυνος!

Αυτό φάνηκε και την στιγμή που ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είδε πως δίπλα του είχε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και τον κλώτσησε με δύναμη στο κεφάλι! Ο Θοδωρής ξάπλωσε στο πάτωμα και οι συμπαίκτες του του έριχναν νερό στο πρόσωπό του! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο Θοδωρής σηκώθηκε όρθιος και συνέχισε το παιχνίδι!

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Από την αρχή των highlights λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσουν οι Διάσημοι! Το σκορ έληξε και το... έπαθλο είναι ένα γεύμα με προϊόντα Νουνού καθώς και την άνεσή τους αφού έπαιζαν και για τα κρεβάτια!