Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Ο τσαμπουκάς της Δαλάκα και ο φόβος...

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Ο τσαμπουκάς της Δαλάκα και ο φόβος...

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor...

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται για το έπαθλο που τόσο πολύ θέλουν. Ωστόσο ένας μόνο θα είναι ο νικητής! Διαβάστε παρακάτω...

Το κλίμα στους Διασημους εναντίον της Ξένιας.

Οι Διάσημοι έχουν χωριστεί σε υπο-ομάδες και ειδικά μετά την ψήφο της Ξένιας στον Δρυμωνάκο και την κλίκα των κοριτσιών οι ισορροπίες έχουν αλλάξει με αποτέλεσμα να την έχουν στην άκρη: "Νιώθω περίεργα!", φαίνεται να λέει η Ξένια.

Ωστόσο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε το θερμό επεισόδιο που έγινε μετά το συμβούλιο και την αποχώρηση της Χατζίδου, εκβιάζοντας παίκτρια για οικειοθελή αποχώρηση. (Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Το νέο αγώνισμα και ο τσαμπουκάς.

Ένα νέο αγώνισμα θα παίξουν σήμερα οι παίκτες. Οι Διάσημοι αρχικά θα τα βρουν αρκετά σκούρα μιας και από βιασύνη θα κάνουν αρκετά λάθη. Η Κατερίνα Δαλάκα βλέποντας αυτό, αποφάσισε να μπει να αγωνιστεί παρά που ο γιατρός της το απαγόρευσε: "Θα μπω να αγωνιστώ!|, είπε η Κατερίνα με την Φαρμάκη να πέφτει στην αγκαλιά της και να λέει: "Όχι Κατερίνα σε παρακαλώ! Ο γιατρός είπε να μην αγωνιστείς! Φοβάμαι.."

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση βόμβα στο Survivor; Παίκτης των Μαχητών για καφέ στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ποια ομάδα όμως τα κατάφερε;

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι σήμερα θα δυσκολευτούν πολύ με αποτέλεσμα, να διευκολυνθεί αρκετά η ζωή των Μαχητών!

Σίγουρη διαρροή ωστόσο εδώ το Youweekly.gr όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο!