Survivor 2 - Διαρροή: Το ξύλο μεταξύ παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Survivor 2 - Διαρροή: Το ξύλο μεταξύ παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο...

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και αυτό είναι η επικοινωνία. Ποιος όμως θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του; Διαβάστε παρακάτω....

Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν χαθεί εντελώς μιας και παίκτες μετά τον κρίσιμο αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας έπαιξαν ξύλο.

Ξύλο στο Survivor.

Το περιστατικό αυτό έκανε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός γνωστό καθώς το ανέφερε στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor. Ένα περιστατικό που οι κάμερες δεν έδειξαν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία.

Μόλις τελείωσε ο κρίσιμος αγώνας με νικητές τους Τούρκους, δύο παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr έπαιξαν ξύλο, όχι απλά τσακώθηκαν... αλλά πιάστηκαν στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν άνθρωποι από την παραγωγή και συμπαίκτες τους (Δείτε ποιοι παίκτες έπαιξαν ξύλο εδώ)

Η ένταση και η προσαρμογή.

Οι εντάσεις δεν λείπουν και από τις δύο ομάδες! Στο στόχαστρο στους Μαχητές έχει μπει η Ροδάνθη, το πιο μικρό κορίτσι στο ριάλιτι, την οποία θεωρούν αδύναμη παίκτρια και θέλουν να την βγάλουν εκτός... όμως όπως έχει δείξει η ιστορία το κοινό έχει διαφορετική άποψη μιας και την σώζει συνεχώς στις ψηφοφορίες.

Ο μεγάλος νικητής της επικοινωνίας.

Μαχητές και Διάσημοι σήμερα αγωνίζονται για την επικοινωνία. Ποιος θα καταφέρει να μιλήσει με την οικογένεια του;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr την τιμητική τους θα έχουν οι Μαχητές, όσο κι αν οι Διάσημοι δώσουν σώμα και ψυχή για το συγκεκριμένο έπαθλο. Σίγουρη διαρροή όμως όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο εδώ στο Youweekly.gr... Σας βγάλαμε σίγουρη διαρροή δείτε την εδώ