Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Ποιος είναι ήδη στο ξενοδοχείο;

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor... Διαρροή! 

Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Ποιος είναι ήδη στο ξενοδοχείο;

Το Youweekly.gr είναι και πάλι εδώ για τις έγκυρες και τσεκαρισμένες πληροφορίες του.

Όπως έχετε καταλάβει το Survivor είναι το φόρτε μας και προσπαθούσε να σας αποκαλύπτουμε πρώτοι από όλους όλα αυτά που θέλετε να μαθαίνετε πριν παιχτούν την τηλεόραση. Πάμε λοιπόν στο θέμα μας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Survivor 2: Κατεβάζει ρολά! Γιατί δεν θα προβληθεί το ριάλιτι;

Οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και αυτό τους ανάγκασε να στείλουν στον τάκο τρεις συμπαίκτες τους! Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, η Εύη Σαλταφερίδου και η Εύη Σκαρώνη. Ποιος θα τα καταφέρει;

Το πρωτοφανές περιστατικό στην ψηφοφορία και το φαβορί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr συνέβη κάτι πρωτοφανές στην συγκεκριμένη ψηφοφορία που δεν είχαν αντιμετωπίσει ούτε πέρυσι. Αυτή την εβδομάδα, στο σύνολο, συγκεντρώθηκαν οι λιγότερες θετικές ψήφοι που έχουν μαζευτεί στα χρονικά, κάτι που δείχνει πως οι νέοι παίκτες που επέλεξε η παραγωγή προς το παρόν δεν έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε spoiler! Το έπαθλο που δεν είδαμε...

Και πάμε στο ψητό... Ποιος ή ποια παίκτρια ήταν το φαβορί στις θετικές ψήφους! Εδώ έχουμε ανατροπή! Όλοι περιμέναμε πως ο Σώζων Παλαίστρος, αν και συζητιέται πολύ θα είχε κερδίσει τις περισσότερες ωστόσο... η Εύη Σαλταμερίδου κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες, σε σχέση με τους υπόλοιπους!

Δείτε ακόμη: Survivor - Αποκλειστικό: Το θερμό επεισόδιο μεταξύ Ηλία - Θοδωρή! Ποιος φταίει στην πραγματικότητα;

Ποιος αποχωρεί...

Ο Σώζων Παλαίστρος και η Εύη Σκαρώνη συγκέντρωσαν τις λιγότερες. Μην φανταστείτε ότι οι παίκτες είχαν τεράστια διαφορά μεταξύ τους, αυτό ισχύει και για τους τρεις, όμως κάποιος συγκέντρωσε ελάχιστα πιο λίγες και είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Ο λόγος; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως στο ξενοδοχείο πήγε.. γένος θηλυκού, όμως επειδή θέλουμε η πληροφορία μας να είναι σίγουρη σε λίγο θα σας έχουμε το οριστικό όνομα!

Το σίγουρο είναι πως η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα σε Σώζων Παλαίστρο και Εύη Σκαρώνη! Για την οριστική διαρροή όμως... ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε!

Όσο για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο.... ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - Survivor 2 - Διαρροή Vol2: Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα;