Survivor 2: Τα πισώπλατα καρφιά στον Τεό, η σεξιστική σπόντα του Χάρου στην Σαλταφερίδου και η φαρμακερη ατάκα στην Φαρμάκη! (Βίντεο!)

Όσα είδαμε χθες...

Survivor 2: Τα πισώπλατα καρφιά στον Τεό, η σεξιστική σπόντα του Χάρου στην Σαλταφερίδου και η φαρμακερη ατάκα στην Φαρμάκη! (Βίντεο!)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Τον καβγά Ντάριας - Τεό συζητούσαν οι Μαχητές! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμπαίκτες του τον έθαψαν κανονικά και οι ατάκες τους ήταν παραπάνω δηλητηριώδεις από όσο έπρεπε ενδεχομένως!

Την αρχή έκανε η Ντάρια που είπε ότι είναι δικαίωμα του, αλλά είναι λάθος! Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ηλίας ο οποίος και όχι απλά τον έθαψε αλλά πήρε φτυάρι και άρχισε να... δίνει πόνο!

«Δεν συμμετέχει πουθενά, δεν μιλάει με κανένας, είναι εκτός από όλα» είπε χαρακτηριστικά και η Μελίνα συμπλήρωσε «Κάνει κακό στην ομάδα ο τρόπος του! Μίλησε άσχημα στη Ντάρια και ο τρόπος του είναι τελείως λάθος!... Δεν ξέρω τι να πω αλλά δεν είναι σωστός!» Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Τον λόγο που νιώθει μόνος του εξήγησε στην κάμερα ο Τεό ο οποίος και κατήγγειλε συμπεριφορές των συμπαικτών του!

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη Ντάρια και είπε πως ενώ κατηγορούσε τον Ηλία βρέθηκε να κάνει ξαφνικά παρέα μαζί του!

«Τα κάνουν όλα από συμφέρον! Θέλω να μείνω καθαρός οπότε μένω μακριά τους» είπε ο Τεό! Ωστόσο εντύπωση μας έκανε ο υδραυλικός Κωνσταντίνος, ο οποίος τον υποστήριξε αλλά όχι φανερά!

«Ο Τεό έκοβε ξύλα και με χτυπημένο πόδι και χέρι... Άλλο να λέει ότι δεν είναι κοντά μας και άλλο να λέει ότι δεν βοηθάει! Δεν είναι θέμα αυτό και δεν χρειαζόμαστε βοήθεια σε τέτοια πράγματα» είπε μεταξύ άλλων! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτός ο παίκτης μας έχει προβληματίσει! Από την μία φαίνεται ως δίκαιος και πρόθυμος από την άλλη όμως μερικές φορές τα όσα λέει δεν μπορούν να μην μας τραβήξουν την προσοχή!

Λίγο πριν το αγώνισμα ο Σάκης ρώτησε τον Χάρο πως νιώθει που είναι υποψήφιος!

Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει κάποιο συναίσθημα, αλλά νομίζει πως ο κόσμος θα επηρεαστεί λόγω γυναίκας υποψήφιας! «Μια γυναίκα έχει πιο αδύναμη εικόνα προς τα έξω, πείθει περισσότερο.... Οι γυναίκες άλλωστε στην πώληση τα πάνε πολύ καλύτερα» είπε και έκανε ουσιαστικά σεξιστικό σχόλιο για την συμπαίκτρια του!

Η Εύη δεν το άφησε να πέσει κάτω! «Δε νομίζω πως ισχύει αυτό που λες... Έχουμε έρθει για το αγώνισμα και αυτή η στιγμή είναι τελείως ακατάλληλη» είπε με περίσσια ψυχραιμία και... μπράβο της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έναν αγώνα... Τιτάνων είδαμε απόψε! Η Κατερίνα Δαλάκα που επέστρεψε στην πίστα μετά την ίωση της αγωνίστηκε εναντίον της Μελίνας!

Ο όλος αγώνας ήταν πραγματικά θρίλερ και παρακολουθούσαμε με κομμένη την ανάσα!

Ξεκίνησαν μαζί, έτρεξαν μαζί, στους κύβους τις χώριζαν κλάσματα δευτερολέπτου και.... η παλιά Δαλάκα κέρδισε! Μπορεί οι Μαχητές να είχαν πάρει φόρα αλλά μάλλον απόψε δεν θα τους βγει και θα χάσουν το έπαθλο!

Εξάλλου, για αυτήν την εξέλιξη σας έχουμε ήδη ενημερώσει! (Survivor 2 - Διαρροή Vol2: Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα;)

Η Κατερίνα έδωσε πραγματική μάχη αφού δυσκολευόταν να αναπνεύσει όπως είπε μετά την ίωσή της αλλά βγήκε νικήτρια! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα.. γένια μας αλλά πάντα μας χαροποιεί όταν πέφτουμε μέσα!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το Youweekly.gr με αποκλειστικές πληροφορίες σας έγραψε ποιοι κέρδισαν τον αγώνα επάθλου!

Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν στο Youweekly.gr, σήμερα το αγώνισμα επάθλου κέρδισαν οι Διάσημοι! (Survivor 2 - Διαρροή Vol2: Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα;) Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μετά την συντριπτική νίκη των Διασήμων έναντι των Μαχητών με 10-2 στην αποψινή δοκιμασία, οι παίκτες και των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να αγωνιστούν ακόμα μια φορά.

Αυτή τη φορά για τα σύμβολα που θα τους φέρουν πιο κοντά στον τελικό αλλά και στην πιθανότητα να δουν από κοντά τις οικογένειες τους.

Εκεί τους ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα αγωνιστεί αφού έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατρικούς λόγους!

Η παίκτρια των Διασήμων ταλαιπωρείται αρκετό καιρό από μια ίωση που την έχει καταβάλει σωματικά!

Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος παραπονέθηκε στους συμπαίκτες της ότι της "κόβεται" η ανάσα με το τρέξιμο, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη της ομάδας της είπε στον παρουσιαστή πως αυτό το αγώνισμα ήταν ιδανικό για την περίπτωση της αφού δεν χρειαζόταν να τρέξει μιας και δεν θα μπορούσε αφού δεν έχει ανάσες λόγω της ίωσης. Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του παρουσιαστή για την Κατερίνα Δαλάκα:

Αυτό το κορίτσι πολύ μας έχει απασχολήσει! Η Iron Babrie αν και πρωταθλήτρια kick boxing, στα αγωνίσματα δείχνει να ζορίζεται αρκετά!

Έτσι λοιπόν και σήμερα στον αγώνα γυναικών για τα σήματα που πρέπει να μαζέψουν οι πάικτες ώστε να δουν την οικογένεια τους και να καταφέρουν να πάνε στον τελικό έδωσε ρέστα!

Όταν είδαμε ότι παίζει με τη Ντάρια, ξέραμε λίγο πολύ την κατάληξη αλλά αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα! Έσκασε σαν νερόμπομπα κυριολεκτικά και μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια αλλά και να θυμηθούμε την Σπυροπούλου! Εκεί λίγο στους στόχους πήγε να το βρει αλλά η Ντάρια την ισοπέδωσε! Η Μαρία λοιπόν έμεινε να κοιτάει χαμένη - γύρω γύρω! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο καθένας μόνος του έπαιζε στο αποψινό αγώνισμα για την απόκτηση των συμβόλων που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και στη πιθανότητα να δουν τις οικογένειες τους οι παίκτες του Survivor!

Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και οι παίκτες έδιναν το καλύτερο τους εαυτό, είδαμε έναν αγώνα οδοστρωτήρα!

Η Ολγα Φαρμάκη ισοπέδωσε την Φελίσια Τσαλαπάτη που δεν κατάλαβε από που της ήρθε η ήττα!

Δυο στα δυο μπαλάκια έβαλε η Ολγάρα στον στόχο και η Φελίσια κοιτούσε ξαφνιασμένη. Η Ολγα που κατάλαβε την έκπληξη της συμπαίκτριας της, την πλησίασε και την αγκάλιασε πριν επιστρέψει στους συμπαίκτες της. Δείτε το βίντεο:

Ούτε η Φαρμάκη δεν γλίτωσε από τα δόντια του Χάρου! Ο ίδιος έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να μετράμε μπηχτές, καρφιά και κόντρες!

Ο ίδιος έχει έρθει σε αντιπαράθεση ήδη με την Εύη Σαλταφερίδου και σήμερα δεν δίστασε να καρφώσει και την Όλγα Φαρμάκη!

Συγκεκριμένα, κοίταξε την κάμερα και είπε:

"Δεν στεναχωρήθηκα από την ψήφο της Όλγας, δεν είχε και πολλές επιλογές, είμαι σίγουρος πως αυτό που είπε για τα αγωνιστικά κριτήρια πραγματικά, αν είχε ένα application και έβλεπε τις νίκες δεν θα ήμουν ο αδύναμος, αλλά είπε και κάτι ότι "αφού η κάλπη έδειξε..."... Ξέρουμε ότι τα δυο κορίτσια, το ένα παρασύρει το άλλο, η Σκαρώνη είναι η αδύναμη και η Σαλταφερίδου κάνει κουμάντο, δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την Όλγα!"

Λίγο μετά ήρθε και η δημόσια κωλοτούμπα στο συμβούλιο του νησιού όπου είπε πως δεν κρατάει κακίες στην Εύη γιατί παλεύει για την ομάδα!

Ας αποφασίσει επιτέλους....Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα αποχωρήσει από νωρίς το πρωί! (Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Ποιος είναι ήδη στο ξενοδοχείο;)

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς οπότε κι εμείς χαιρόμαστε για τις επιτυχίες μας ειδικά όταν προέρχονται μετά από πολύ ψάξιμο, μιας και οι διαρροές δεν είναι εύκολο να βρεθούν!

Γύρω στις 09.00 λοιπόν σας είπαμε και ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor- Αυτή ήταν η Ευή Σκαρώνη! Δείτε στο σχετικό απόσπασμα την αποχώρηση της:

TAGS