Survivor 2 - Extended trailer: Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος! (Βίντεο)

Θα επιστρέψει στην παραλία ή θα γυρίσει Ελλάδα;

Survivor 2 - Extended trailer: Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος! (Βίντεο)

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor κρύβει εκπλήξεις και... απρόοπτα!

Στην αρχή του επεισοδίου θα δούμε πως ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στην παραλία του είναι αμφίρροπο! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

"Με το που έμαθα ότι ο Θοδωρής θα πάει στο νοσοκομείο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα ο ίδιος, ο ειλικρινής, ο σωστός, ο άνθρωπος που σε κοιτάει στα μάτια και αναγνωρίζεις τι έχει τραβήξει και πόσο μπορείς να εμπιστευτείς έναν τέτοιον άνθρωπο. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι και μιλάω με όλα τα παιδιά. Απλώς, στον Θοδωρή ανοιγόμουν, μιλάγαμε για τα προσωπικά μας, κάναμε σχέδια και όνειρα για έξω από το παιχνίδι… Και υπήρχε μια συναισθηματική επαφή και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει και έξω από το παιχνίδι η παρέα η δική μου και του Θοδωρή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα", λέει ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και η αποχώρηση "βόμβα"!

Ενώ στη συνέχεια βλέπουμε τις συνθήκες που επικρατούν στις δύο παραλίες.

Ο αγώνας για το έπαθλο άνεσης προσφέρει κάτι ξεχωριστό στους νικητές, και τα ματσαρίσματα θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα! Δείτε ολόκληρο το extended trailer του αποψινού επεισοδίου: