Survivor - Παρασκήνιο: Γιατί ο Νάσος χάρηκε που πήγε στους Μαχητές; Τι του έκαναν στους Διάσημους και με ποιον είχε πρόβλημα;

Survivor - Παρασκήνιο: Γιατί ο Νάσος χάρηκε που πήγε στους Μαχητές; Τι του έκαναν στους Διάσημους και με ποιον είχε πρόβλημα;

Εδώ είμαστε και πάλι αγαπημένοι μας να σας αποκαλύψουμε όλα αυτά που θέλετε να μάθετε μόνο στο Youweekly.gr για ότι ακριβώς συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχετε δει στην τηλεόραση σας!

Προβληματισμός έντονος υπάρχει στο κοινό, με τη συμπεριφορά του Νάσου Παπαργυρόπουλου από την στιγμή που άλλαξε ομάδα και πήγε στους Μαχητές. Η τόσο μεγάλη χαρά του έκανε τους τηλεθεατές του ριάλιτι να σκεφτούν τι μπορεί να έχει συμβεί και αντιδράει έτσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Οι γονείς των παικτών ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο! Τι συμβαίνει;

Εμείς στο Youweekly.gr επιστρατεύσαμε όλες τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να σας έχουμε έγκυρη πληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο Νάσος αντιδράει έτσι. Θέλαμε να διπλοτσεκάρουμε τις πληροφορίες και αυτή την στιγμή είμαστε σε θέση να σας το αποκαλύψουμε!

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στην παλιά ομάδα των Διάσημων επικρατούσε ένα πολύ αυστηρό και πιεστικό καθεστώς. Όλα ξεκίνησαν από έναν άντρα και μία γυναίκα οι οποίοι έκαναν κουμάντο στην ομάδα με αποτέλεσμα να τους πιέζουν από το πως θα φάνε, μέχρι το τι θα συζητήσουν και πως θα ανάψουν φωτιά. Δεν θα σας πούμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες των Διάσημων που το κάνουν αυτό, για να μην λέτε ότι φωτογραφίζουμε άδικα παίκτες. Όποιος θέλει θα καταλάβει μόνος του!

Δείτε ακόμη: Παρασκήνιο! Survivor: Η παρεξήγηση Δαλάκα - Σαλταφερίδου και το θερμό επεισόδιο με τον Αγόρου!

Αυτό το κλίμα λοιπόν και το αυταρχικό καθεστώς είχε κουράσει πολύ κάποιους παίκτες καθώς, δεν μπορούσαν να μιλήσουν μην παρεξηγηθούν οι φίλοι τους στην Ελλάδα, δεν μπορούσαν να συζητήσουν μην τους κράζει το κοινό... "Το κλίμα ήταν πολυ΄αυστηρό και σοβαρό! Απλώς έχουν έρθει διαβασμένοι οι Διάσημοι και δεν θέλουν να δείξουν κάτι στον κόσμο! Αυτό για έναν παίκτη που είναι χαλαρός και έχει καταλάβει ότι έχει έρθει σε ένα παιχνίδι, είναι κουραστικό και πιεστικό. Εντάξει, το ίδιο θα γίνει και τώρα που άλλαξαν τα άτομα... δεν θα αλλάξει κάτι, απλώς οι "νέοι" Διάσημοι μπορεί να αντιδράσουν με τις συμπεριφορές αυτές!".

Ο Νάσος ομως γιατί χάρηκε τόσο πολύ; Τόσο υπερβολικά. Ο άνθρωπος της παραγωγής δίνει απάντηση φωτιά στο Youweekly.gr: "Αρχικά να σου πω ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος με μεθοδικότητα! Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κλίκα στους Διάσημους τον έβγαζε αδύναμο παίκτη και έπρεπε να δείχνει συνέχεια σοβαρός όταν ήταν οι κάμερες, γιατί αν έλεγε κάτι παραπάνω του γκρίνιαζαν όταν δεν γράφαμε, τον έκανε να κουραστεί και να αντιδράσει. Οι σχέσεις του Νάσου με τους συγκεκριμένους παίκτες από τους Διάσημους δεν ήταν καλές! Ότι αυτό έδειχναν είναι άλλο θέμα!", αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με μία αποκάλυψη:

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Άναψαν τα αίματα με την αλλαγή ομάδων! Ο διωγμένος παίκτης και η νέα διαμόρφωση!

"Επειδή όλοι είδαμε την αλλαγή αυτή, θεωρώ έτσι όπως τον βλέπω και πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες, σίγουρα χάρηκε που έφυγε από αυτόν τον κλοιό αλλά σίγουρα... θέλει να τους προκαλέσει για να δείξουν ακριβώς τα πρόσωπα τους! Νομίζω ότι το δείχνει έντονα για να τους εκνευρίσει. Αλλά οι σχέσεις δεν είναι καλές! Δεν βλέπετε ακριβώς τι γίνεται πίσω... Κάποια πρόσωπα, κάποιες συμπεριφορές είναι εντελώς διαφορετικές ή πολύ πιο υπερβολικές από αυτά που βλέπετε επομένως... δεν είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί ο Παπαργυρόπουλος αντέδρασε έτσι! Πάντως όλοι τα βάζουν με την Δαλάκα αλλά δεν δημιουργεί αυτή τις εντάσεις να ξέρεις! Η Κατερίνα έχει απλά κόλλημα με τα αγωνίσματα. Άλλος τους κάνει μαντάρα μέσα στην ομάδα", αναφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Youweekly.gr.