Αποκλειστικό! Survivor: Όλη η αλήθεια για Δαλάκα - Μεταξά! Οι ενέσεις και το παρασκήνιο που δεν ξέρει κανείς!

Αποκλειστικό! Survivor: Όλη η αλήθεια για Δαλάκα - Μεταξά! Οι ενέσεις και το παρασκήνιο που δεν ξέρει κανείς!

Πολλά συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο που δεν μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνωρίζει. Οι δυσκολίες πολλές και οι παίκτες συνεχώς δοκιμάζουν τους εαυτούς τους!

Ωστόσο, το Youweekly.gr το οποίο έχει εσωτερική πληροφόρηση προσπαθεί να μάθει για εσάς όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για να τις μοιράζεται με τους αναγνώστες του! Διαβάστε παρακάτω...

Λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες του Survivor οι οποίοι έχουν παχύνει πολύ όλοι! Εντάξει τα κορίτσια... αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την περίοδο και είναι λογικό να έχουν πρηστεί, ωστόσο οι άντρες; Πως γίνεται να έχουν φουσκώσει τόσο ενώ δεν τρώνε και γυμνάζονται συνέχεια.

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Όπως μετέφερε άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr οι παίκτες έχουν υποστεί πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα οι γιατροί για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν, αφού τα αγωνίσματα είναι πιο σκληρά από πέρυσι, αναγκάζονται να τους κάνουν ενέσεις κορτιζόνης.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Οι παίκτριες που έχουν τις περισσότερες φθορές είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά, στις οποίες οι γιατροί έχουν χορηγήσει πολλάκις ενέσεις κορτιζόνης με αποτέλεσμα να έχουν πρηστεί πιο πολύ από όλες! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις κλειδώσεις των ποδιών όπου και ταλαιπωρούνται πολύ. Για τον λόγο αυτό λαμβάνουν μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τηλεοπτικό κοινό δεν βλέπει, καθώς ούτε τους πόνους που αντιμετωπίζουν μετά τα αγωνίσματα...

Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους παίκτες, γι'αυτό έχουν παχύνει, ωστόσο η Δαλάκα και η Μελίνα είναι αρκετά πιο ταλαιπωρημένες.